23 juli 2017

Malaga 3e shirt 2017-2018

De Spaanse club Malaga heeft vandaag ook een nieuw 3e shirt gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de Spaanse club vooral de uitwedstrijden in de Spaanse Primera Division en de Copa del Rey gedurende 2017-2018. Nike is sinds 2011 de kledingsponsor van de Spaanse club, die afgelopen seizoen als elfde eindigde in de Spaanse competitie. Het Amerikaanse sportmerk is dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe 3e shirt van de club van trainer Michel.

Het nieuwe 3e shirt van Malaga CF is gebaseerd op het Nike Trophy III template. De body van het shirt is oranje en de mouwen van het shirt zijn donkerder oranje. Dit geldt ook voor de bovenkant van de achterkant van het shirt. Verder bevat het shirt een v-hals met aan de achterkant een lichte oranje strip. De zijkanten van het tenue bevatten weer een donkerder oranje strip. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de borst prijkt het logo van Nike, evenals het logo van de Spaanse club. Het logo van Malaga CF is oranje. Hoofdsponsor MARATHON BET versiert het midden van het tenue. Het 3e tenue van Malaga wordt compleet gemaakt door een oranje broekje en oranje kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt gelanceerd. Of check het nieuwe uitshirt. 

Het nieuwe voetbalshirt van Malaga CF kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 75,-. In deze online winkels kan je het shirt van Malaga laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Spaanse club. Directe levering.

Scoor het nieuwste Malaga voetbalshirt in DEZE SHOP!