Malaga voetbalshirts 2019-2020

Malaga en kledingsponsor Nike hebben afgelopen week ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt Malaga de Segunda Division wedstrijden gedurende dit seizoen. Malaga eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats op het tweede niveau van Spanje. Dit was echter niet genoeg voor promotie naar het hoogste niveau. Nike is sinds het seizoen 2011-2012 kledingsponsor van ‘’ Los Malaguista’’ en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Spaanse club.

Malaga thuisshirt 2019-2020

Het Malaga thuisshirt voor 2019-2020 bevat ook dit jaar weer verticale lichtblauwe en witte banen. Deze zijn wat dunner dan we gewend zijn. Verder is het tenue uitgerust met een v-hals. Deze is wit en bevat aan de achteraknt een lichtblauwe band. De mouwen van het Malaga thuistenue zijn wit met op de rechtermouw de La Liga badge en op de andere mouw het logo van sponsor BESOCCER. Op de borst staan de logo’s van Nike en de club en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor TESESA. De voetbalshirts van Malaga CF bevatten dit jaar aan de onderkant nog een speciale badge. Dit betreft een badge als ode aan het stadion van de club, Estadio Rosaleda. Deze badge bevat de contouren van het stadion met de coördinaten van het stadion. De achterkant van het tenue bevat in de nek ook een graphic van het stadion met daarbij het oprichtingsjaar van de club: MCF 1904. Het thuistenue van Malaga wordt compleet gemaakt door een lichtblauw broekje en lichtblauwe kousen.

Malaga uitshirt 2019-2020

Het Malaga CF uitshirt voor 2019-2020 is navy blauw met oranje details. De swoosh van Nike en het Malaga logo op de borst zijn oranje en hetzelfde geldt voor de taping aan de zijkanten van het tenue. Het uitshirt bevat een v-hals en alle logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het broekje en de kousen van het uittenue hebben dezelfde kleuren als het voetbalshirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Malaga tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ontiveros, Ricca, N’Diaye, Lopez en nog meer spelers.  

Malaga shirt bestellen

Het nieuwste Malaga CF voetbalshirt kan je vooralsnog nergens bestellen. Wil je een goedkoop voetbalshirt van de Spanjaarden bestellen? Dat kan ook! Deze check je exclusief in deze winkel, vanaf een prijs van €30,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!