Malaga CF voetbalshirts 2020-2021

CF Malaga en kledingsponsor Nike hebben vandaag ook de nieuwe Malaga voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse club de La Liga B/Segunda Division wedstrijden gedurende het seizoen 2020-2021. Málaga Club de Fútbol eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plek en speelt ook dit seizoen weer op het tweede niveau van Spanje.

Malaga CF thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Malaga CF thuisshirt 2020-2021 bevat dit jaar niet alleen de iconische verticale banen. De linkerkant van het voetbalshirt is wit en de andere kant van het tenue is uitgerust met een design van zigzagbanen. Deze banen hebben de vorm van een bliksemschicht of de letter M, verwijzend naar de naam van de club. Dit is overigens kenmerken voor het standaard Nike Digital DQT template. Verder is het thuisshirt van Malaga uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een paarse band. De paarse accenten komen ook weer terug in de taping aan de zijkanten van het tenue. De mouwen van het voetbalshirt zijn lichtblauw en op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Sponsor Tesesa versiert het midden van het tenue en in de hals is het motto van de club verwerkt: ''Viento y Marea.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen.

Malaga CF uitshirt 2020-2021

Het Malaga uitshirt 2020-2021 bevat ook een design van zigzagbanen, maar dan nog wat flitsender dan op het thuisshirt. Het uitshirt is overwegend paars en wordt gekenmerkt door de diagonale groene zigzag banen. In deze banen zijn ook weer dunne strepen verwerkt. Verder zijn de mouwen van het Malaga uitshirt geheel paars en bevat ook dit tenue een ronde hals. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met fel groene details. Alle Nike tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Malaga tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gonzalez, Pablo Anor, Rahmani en andere spelers.

Malaga voetbalshirt bestellen

Het nieuwste Malaga CF voetbalshirt kan je vooralsnog nergens bestellen. Wil je een goedkoop voetbalshirt van de Spanjaarden bestellen? Dat kan ook! Deze check je exclusief in deze winkel, vanaf een prijs van €30,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Malaga CF thuisshirt 2020-2021