8 augustus 2017

Malaga uitshirt 2017-2018

Malaga heeft opnieuw een shirt toegevoegd aan haar collectie voor 2017-2018. Afgelopen dagen werd het nieuwe uitshirt van de La Liga club officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de club van trainer Michel de Primera Division en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Check hieronder de details van het nieuwe away shirt van de club, waarvan Nike kledingsponsor is.

Grijs Malaga uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Malaga uitshirt is dit seizoen overwegend grijs met zowel licht grijze als donker grijze details. De body van het shirt is licht grijs en de mouwen hebben een iets donkerdere tint grijs. Dit geldt ook voor de strip aan de zijkanten van het shirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Het shirt is verder uitgerust met een v-hals en bevat aan de achterkant een band. Hiermee heeft het nieuwe shirt van Malaga alle kenmerken van het Vapor Kit template van Nike. De swoosh van het Amerikaanse sportmerk prijkt op de rechter borst en de linker borst bevat het logo van de club. Dit logo is turquoise. Deze kleur is geïnspireerd door één van de clubkleuren van de club, welke ook terug komt in het logo. Op het midden van het shirt prijkt sponsor MARATHON BET. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje en grijze kousen met licht blauwe details.

Zoals alle Nike tenues is het nieuwe Malaga shirt uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het eerder gelanceerd thuisshirt en 3e shirt van de club.

Malaga voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Malaga CF kan je vanaf september kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 75,-. In deze online winkels kan je het shirt van Malaga laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Spaanse club. Directe levering

Scoor het nieuwste Malaga voetbalshirt in DEZE SHOP!