29 juli 2015

Liverpool trainingssweater 2015-2016

De nieuwe Liverpool trainingssweaters voor 2015-2016 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door Liverpool en kledingsponsor New Balance. Deze training sweaters wordt door de spelers van Liverpool vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende 2015-2016. Het Amerikaanse merk New Balance is dit seizoen verantwoordelijk voor het design van het nieuwe trainingssweater van Liverpool FC. Vanaf dit seizoen is New Balance namelijk kledingsponsor van Liverpool en heeft daarmee het stokje overgenomen van Warrior Sports, welke de afgelopen drie seizoenen verantwoordelijk was voor de designs van de voetbalshirts en trainingskleding van Liverpool.

Zwarte Liverpool trainingssweater 2015-2016

Het nieuwe Liverpool trainingssweater 2015-2016 heeft vrijwel hetzelfde design als het nieuwe Liverpool trainingsshirt en is overwegend zwart. Verder wordt de sweater gekenmerkt door de rode strip over de mouwen. Deze strip bevat bovendien een subtiele witte lijn. De rechter borst is uitgerust met het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van Liverpool. Op het midden van de Liverpool trainingssweater staat het logo van Garuda Indonesia. Deze vliegtuigmaatschappij staat op alle trainingskleding van Liverpool van dit seizoen en stond daar ook vorig seizoen op. Verder is de Liverpool trainingssweater uitgerust met een ronde hals en bestaat het voor 100% uit polyester. 

Grijze Liverpool trainingssweater 2015-2016

Liverpool en New Balance hebben ook een grijs trainingssweater gelanceerd. Deze sweater wordt gedragen tijdens de warming-up en de trainingen voorafgaande aan de wedstrijden waarin Liverpool het 3e shirt draagt. Dit sweater is geheel grijs en bevat een dunne zwarte, witte en groene baan over de borst. De logo's van Liverpool, New Balance en Garuda Indonesia staan op dezelfde plek als op het overwegend zwarte Liverpool sweater. Check hieronder de foto's van de nieuwe sweaters van de club, waarin sterren als Sturridge, Coutinho, Balotelli, Firmino, Benteke en andere sterspelers van The Reds zullen trainen dit seizoen. Vandaag werd bovendien het nieuwe presentatiepak van Liverpool gelanceerd. 

Liverpool trainingssweater 2015-2016 kopen

Het nieuwe Liverpool trainingssweater 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online Liverpool shop van Unisportspore. Check bovendien het overzicht met beschikbare Liverpool producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Liverpool -training -sweater -2015-2016
Grijze -liverpool -trainingsweater -2015-2016