Vandaag is het nieuwe Liverpool presentatiepak 2015-2016 officieel gelanceerd door Liverpool en de nieuwe kledingsponsor New Balance. Dit pak wordt door de spelers van Liverpool vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden gedurende 2015-2016. Liverpool speelt dit jaar in de Europa League, omdat het zesde is geëindigd. Omdat het Liverpool presentatiepak vooral wordt gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden wordt het pak ook wel het Liverpool buspak of hotelpak genoemd. Het is voor het eerst dat New Balance en Liverpool een presentatiepak lanceren. Dit seizoen is New Balance namelijk voor het eerste seizoen kledingsponsor van The Reds. Beide partijen hebben twee pakken gelanceerd. Het rode presentatiepak wordt vooral gedragen door de spelers van Liverpool en het overwegend zwarte pak wordt vooral gedragen door de staf van de club.

Rode Liverpool presentatiepak 2015-2016

Het eerste Liverpool presentatiepak 2015-2016 dat we bespreken bestaat uit een overwegend rood jack en een zwart broek. De trainingsjack van dit pak overwegend rood met een zwarte bovenkant. Zo is de hals rood, evenals een brede band over de mouwen, welke schuin afloopt. De band over de rechter mouw stopt overigens op het midden van het jack. Verder is het jack uitgerust met een subtiele witte lijn over de linker schouder. De rits is bovendien zwart. De rechter borst is uitgerust met het logo van New Balance en de andere borst bevat de Liverbird (het logo van de club) en daaronder het logo van sponsor Garuda International. Garuda International stond vorig seizoen al op de trainingskleding en zal dit komend seizoen weer staan. Op de Liverpool voetbalshirts 2015-2016 staat de bank Standard Chartered als shirtsponsor. Dit pak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten twee zakken. Op deze broek zijn ook de logo's van New Balance en de club vertegenwoordigd. Dit pak wordt door de spelers van Liverpool gedragen zoals Sturridge, Balotelli, Coutinho, Firmino en Henderson.

Zwarte Liverpool presentatiepak 2015-2016

Daarnaast hebben Liverpool en New Balance een overwegend zwart presentatiepak gelanceerd voor 2015-2016. Dit is het pak dat vooral door de staf, onder leiding van Brendan Rodgers, gedragen zal worden dit seizoen. Het trainingsjack van dit pak is overwegend zwart met een rood vlak aan de bovenkant. Verder heeft het pak hetzelfde design als het pak dat de spelers dragen. Ook dit presentatiepak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Beide pakken bestaan voor 100% uit een woven polyester en zijn uitgerust met het New Balance Dri Fit systeem, welke ervoor zorgt dat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe Liverpool presentatiepakken 2015-2016. Eerder werd al het nieuwe Liverpool trainingsshirt 2015-2016 uit de Liverpool trainingslijn gelanceerd. 

Liverpool presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe presentatiepak van Liverpool is vrij duur. Deze scoor je al tussen een prijs van € 115,- en € 130,- in deze Liverpool shop. Wil je alleen het presentatiejack kopen en de andere nieuwe trainingskleding van Liverpool, check dan hier! Of check het overzicht met beschikbare Liverpool producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!



Liverpool -presentatiejack -2015-2016

Liverpool -presentatiejack -2-2015-2016Liverpool Presentatiebroek -2015-2016
Bron foto's: Liverpool FC