Liverpool trainingspak 2022-2023

Liverpool en Nike hebben naast het Liverpool thuisshirt 2022-2023 ook het nieuwe trainingspak gepresenteerd. Dit trainingspak wordt door de spelers van Liverpool gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in 2022-2023. Dit fel rode trainingspak wordt vooral gedragen in de eerste seizoenshelft. Medio september (2022) en januari (2023) lanceren de club en Nike weer een nieuwe trainingslijn.

Liverpool training sweater 2022-2023

Het Liverpool trainingspak 2022-2023 bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek. Beide items zijn geïnspireerd door het nieuwe Strike template van Nike. De Liverpool training sweater 2022-2023 is fel rood met bordeaux rode accenten. Het golvende vlak ter hoogte van de hals is bordeaux rood en hetzelfde geld voor alle logo’s op de Liverpool trainingstrui. Op de rechterborst staat de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de Liverbird. Op het midden van de training sweater staat sponsor AXA. Het verzekeringsbedrijf staat alleen op de trainingskleding van ‘’the Reds.’’ Op de voetbalshirts van de Engelse voetbalclub prijkt al sinds 2010 het logo van de Engelse bank Standard Chartered. De training sweater heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De sweater is uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen er doorheen doet, valt de training sweater nog strakker. De onderkant van de mouwen bevat een all-over print van geometrische vormen en een verticale taping. De training sweater is gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit betreft een elastische stof, welke naadloos om het lichaam valt. De achterkant van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming van de spelers.

Liverpool trainingsbroek 2022-2023

Het Liverpool trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rode trainingsbroek met fel rode logo’s. De onderkant van de trainingsbroek bevat dezelfde all-over print als op de mouwen van de training sweater en de verticale taping, voor de perfecte pasvorm. De trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek aanpassen.
  • De zijkanten van de Liverpool trainingsboek 2022-2023 zijn voorzien van zakken met een rtis om spullen in op te bergen.
  • De trainingsbroek bevat aan de onderkant van de pijpen enkelritsen, waardoor je de broek makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.
  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit wordt ook wel de tapered fit genoemd en dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt.
  • Het gehele trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van het trainingspak en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het trainingspak worden getransporteerd. Bovendien heeft dit systeem een ventilerend effect.
  • Het trainingspak dat de spelers dragen tijdens de trainingen betreft het Elite trainingspak. Dit trainingspak is duurder, omdat het is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Op strategische plekken in dit trainingspak zijn extra ventilatiezones verwerkt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingsak dat door de spelers van Liverpool zeker in de eerste seizoenshelft van 2022-2023 gedragen wordt. De nieuwe collectie bevat ook een zwart trainingspak met fel rode logo’s. Dit trainingspak heeft dezelfde functionele kenmerken als dit pak.

Liverpool trainingspak bestellen

Het Nike Liverpool trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152 en 164) € 54,95. Dit zijn ook de prijzen van de trainingsbroek. Het Elite trainingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar. De sweater is voor volwassenen € 119,95 en de trainingsbroek € 99,95. Het Liverpool trainingspak is ook in een versie voor vrouwen beschikbaar. Check ook andere, nieuwe Liverpool trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Liverpool trainingspak direct in de NIKE SHOP!

of deze webshop! 

of deze SHOP! 

Liverpool trainingspak 2022-2023

Liverpool trainingspak 2022-2023 vrouwen

Liverpool trainingsbroek 2022-2023