4 juli 2018

Lille OSC voetbalshirts 2018-2019

De Franse Ligue 1 club Lille heeft de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor New Balance. Afgelopen seizen had de selectie van Christophe Galtier een zwaar seizoen. Uiteindelijk werd degradatie op 1 punt ontlopen. Dit seizoen moet de wederopstanding worden de Franse club en deze shirts moeten hier hun steentje aan bijdragen. De thuiswedstrijden worde gespeeld in het Grand Stade Lille Metropole. De nieuwe voetbalshirts worden gedragen in de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van de Franse club? Check de details hieronder!

Lille OSC thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als ieder jaar is het thuisshirt van Lille rood van kleur met blauwe details. Dit zijn de kleuren die ook terugkomen in het clubwapen van Lille. De body van het shirt is rood en wordt versierd met een erg gave all-over print. Het nieuwe thuisshirt van Lille voor het seizoen 2018-2019 is uitgerust met een speciale V hals. Dezelfde hals wordt ook gebruikt bij het nieuwe thuisshirt van Athletic Bilbao. Deze V hals wordt omlijnd door een brede donkerblauwe lijn. Deze lijn komt ook terug op de schouders en de mouwen van het nieuwe thuisshirt van Lille. Op de schouders is ook nog een subtiele witte lijn aanwezig. Deze geeft nog wat extra stijl aan het shirt. Op de linkerkant van de borst staat het logo van New Balance. Sinds het seizoen 2016-2017 is het Amerikaanse merk de trotste kledingsponsor van Lille OSC. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Lille. Het nieuwe thuistenue van Lille wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe voetbalkousen.

Lille OSC uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Lille is geel van kleur. Hiermee gaan we terug naar het jaar 2014-2015. Dit was namelijk het laatste jaar dat Lille in een uitshirt speelde wat geel van kleur was. Het nieuwe uitshirt van Lille is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Franse club. Dit betekent dat ook de vette all-over print van het thuisshirt terugkomt op het uitshirt. De kraag van het nieuwe uitshirt van Lille is net als bij het thuisshirt de bijzondere V hals. Echter is de kleur van de hals van het uitshirt zwart van kleur. Over de schouders van het shirt loopt ook nog een klein zwart vlak. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de Amerikaanse kledingsponsor New Balance. Op de linkerkant van de borst staat het clubwapen van Lille. Dit clubwapen is aangepast naar de kleuren van het uittenue. Het nieuwe uittenue van Lille OSC wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte voetbalkousen

Lille OSC 3e wedstrijdshirt 2018-2019

New Balance heeft er voor gekozen om ook nog een 3e wedstrijdshirt te lanceren van de Franse club. Dit 3e wedstrijdshirt is grijs van kleur en wordt versierd door rode details. De kraag van het 3e wedstrijdshirt is rond. Langs de schouders loopt een klein subtiel rood vlak. De rode kleur komt ook terug in het logo van New Balance op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Lille. Deze is in de oorspronkelijke blauwe en rode kleuren. Dit zijn ook de clubkleuren van Lille.

Net zoals bij alle tenues van New Balance wordt ook bij deze tenues van Lille OSC gebruik gemaakt van de NB Dry technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers van Lille optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog enkele foto’s van de nieuwe tenues waar spelers als Malcuit, Mendes, Bissouma, Xeka, Pépé en El Ghazi  hun opwachting in maken komend seizoen

Lille OSC voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Lille zijn vanaf medio juli 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Lille. Ben je opzoek naar andere producten van de Franse voetbalclub? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Lille OSC voetbalshirt in deze SHOP!

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)