Liga de Quito voetbalshirts 2019-2020

De Ecuadoraanse club Liga De Quito heeft de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Liga Deportiva Universitaria werd afgelopen seizoen kampioen van Ecuador en speelt daarom ook in de Copa Libertadores dit seizoen. De nieuwe tenues worden bovendien gedragen in de Ecuadoraanse Serie A en de beker. Puma is dit jaar weer verantwoordelijk voor de tenues van ''Los Albos.'' Naast een thuisshirt en uitshirt heeft Liga de Quito dit seizoen ook een speciaal Copa Libertadores voetbalshirt. Check hieronder de details van alle nieuwe voetbalshirts.

Liga de Quito thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Liga de Quito thuisshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat horizontale banen met daarin diagonale zilveren strepen. Daarnaast is het tenue uitgerust met navy blauwe accenten. De V-hals en opstaande kraag van het tenue zijn navy blauw en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Het voetbalshirt van de Ecuadoraanse club is bovendien uitgerust met gouden accenten. Met deze kleur brengen de club en Puma aan een ode aan het kampioenschap van afgelopen seizoen. In de opstaande kraag bevindt zich een gouden lijn en deze is ook weer te vinden een de bies aan de onderkant van de mouwen. Het Puma logo staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat het embleem van de club uit Quito. Boven het embleem staan vier sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 2008, de Copa Sudamericana in 2009 en de Copa Recopa in 2009 en 2010. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met navy blauwe en gouden details.

Liga de Quito uitshirt en Copa Libertadores voetbalshirt 2019-2020

Het Liga de Quito uitshirt voor 2019-2020 is geheel rood en bevat ook horizontale banen met daarin diagonale strepen. Ook dit voetbalshirt bevat gouden details in de V-hals, de taping over de mouwen en een band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Puma en de verschillende sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met gouden accenten. De club heeft bovendien een speciaal tenue dat wordt gedragen in de Copa Libertadores. Dit voetbalshirt heeft vrijwel hetzelfde design als het uitshirt. Dit shirt is navy blauw met rode accenten in de V-hals en de bies. Ook dit tenue bevat weer horizontale banen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Liga De Quito, die gedragen worden door spelers als Anangonó, Aguirre, Jefferson Orejuela, Nicolas Freire, Vega en andere sterspelers.

De nieuwe Liga De Quito voetbalshirts kun je alleen bestellen in de online shop van de club? Ben je op zoek naar andere t-shirts of voetbalshirts van clubs uit Ecuador? Check het dan exclusief in deze SHOP!