Liga de Quito voetbalshirts 2024

De Ecuadoriaanse kampioen Liga Deportiva Quito en kledingsponsor Puma hebben deze week de nieuwe Liga de Quito voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit de hoofdstad van Ecuador de wedstrijden in de Campeonato Ecuatoriano (Serie A, Liga Pro), beker en Copa Libertadores dit jaar. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de Liga Deportiva Universitaria voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2018. Banco Pichincha is sinds 2019 de shirtsponsor.

Liga de Quito thuisshirt 2024

Het Liga de Quito thuisshirt 2024 is overwegend wit en bevat een design van horizontale banen met daarin diagonale streepjes in een andere tint wit/zilver. Verder is het tenue uitgerust met donkerblauwe accenten. De achterkant van de v-hals is donkerblauw en hetzelfde geldt voor alle logo’s op het tenue. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma, op het midden van de tenues staat het logo van Banco Pichincha, op de zijkanten het logo van Ecuabet en ter hoogte van de schouders het logo van Chery. Het clublogo staat op de linkerborst. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken. De voetbalsokken bevatten twee blauwe banen met daartussen het logo.

Liga de Quito uitshirt 2024

Het Liga de Quito uitshirt 2024 is donkerblauw en bevat een design van donkerdere verticale krijtstrepen. Bovendien bevat het uitshirt fel oranje accenten. De sponsorlogo’s (met uitzondering die van Puma) zijn namelijk fel rood. Het uitshirt bevat een brede v-hals met aan de achterkant een fel rode band. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe sokken met fel rode accenten.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma DryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • V-hals

De nieuwe Liga de Quito voetbalshirts van Puma kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de voetbalclub uit Ecuador. Ben je op zoek naar t-shirts of een hoodie van de club? Check het in de onderstaande fanshop!

 

Liga de Quito voetbalshirts 2024
Liga de Quito voetbalshirts 2024
Liga de Quito voetbalshirts 2024