Dit zijn de Ecuador Copa América 2024 voetbalshirts

De Ecuador Copa América 2024 voetbalshirts zijn officieel gepresenteerd door kledingsponsor Marathon en de nationale voetbalbond met het motto ''El Sentimiento Que Nos Envuelve''. In deze tenues speelt ''La Tricolor'' niet alleen de Copa América wedstrijden, maar ook de andere interlands tijdens de periode 2024-2025. Tijdens het Zuid-Amerikaans kampioenschap in de Verenigde Staten neemt het Ecuadoraans elftal het op tegen Mexico, Venezuela en Jamaica. Marathon is sinds 1996 kledingsponsor van het nationale team.

Ecuador thuisshirt 2024-2025

Het Ecuador thuisshirt 2024-2025 breekt met alle weten. Voor het eerst in de geschiedenis heeft het voetbalshirt een andere kleur aan de voorkant dan aan de achterkant. In hoeverre dit door de FIFA is toegestaan is een andere vraag. Het Ecuador thuisshirt is aan de voorkant geel en de achterkant is donkerblauw. Op de voorkant bevindt zich de kenmerkende sash van de rechter schouder naar de linker onderkant met een speciaal patroon. De diagonale band is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de kraag, de taping op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst is uitgerust met het logo van Marathon en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond. In de nek op de achterzijde van de tenues staan de letters EC. In de C zijn de contouren van het land verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe sokken met contrasterende accenten.

Ecuador uitshirt 2024-2025

Het Ecuador uitshirt 2024-2025 is wit en wordt gekenmerkt door het patroon van golven over het voetbalshirt. Verder bevat het uitshirt een brede donkerblauwe band over de borst. Ook de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn donkerblauw. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en witte sokken met donkerblauwe accenten.

De Marathon X Ecuador Copa América 2024 voetbalshirts kun je vanaf april/mei bestellen in de onderstaande fanshop. Voor volwassenen hebben de voetbalshirts een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Dit zijn de Ecuador Copa América 2024 voetbalshirts
Dit zijn de Ecuador Copa América 2024 voetbalshirts
Dit zijn de Ecuador Copa América 2024 voetbalshirts
Dit zijn de Ecuador Copa América 2024 voetbalshirts