Ecuador voetbalshirts 2023-2024

De Ecuadoraanse voetbalbond en kledinsponsor Marathon hebben vandaag weer nieuwe voetbalshirts gepresenteerd. De Ecuador voetbalshirts 2023-2024 worden door het nationale elftal gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2026 en andere interlands in de periode 2023-2024. De nieuwe tenues zijn de vervanger van de Ecuador WK 2022 voetbalshirts. Marathon is opnieuw verantwoordelijk voor de productie van de Ecuador voetbalshirts. Het Zuid-Amerikaanse sportmerk is sinds 1996 de kledingsponsor van ''La Tricolor''.

Ecuador thuisshirt 2023-2024

Het Ecuador thuisshirt 2023-2024 is natuurlijk overwegend geel en bevat een design van dunne, horizontale lijnen in een net iets donkerdere tint geel. De moderne polokraag is donkerblauw met aan de binnenkant een rode rand. De band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. Op de rechterborst staat het logo van Marathon en de linkerborst is uitgerust met het logo van de nationale voetbalbond, Federación Ecuatoriana de Fútbol (FEF). Het voetbalshirt bevat verder nog twee details. De binnenkant van de hals bevat een cirkel met daarin een Ecuadoraans reliëf met de tekst: ''El Equipo de Todos''. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan drie cirkels in de kleuren van de vlag (geel, blauw, rood) met daarin een graphic van symbolen die kenmerkend zijn voor het Zuid-Amerikaanse land, namelijk een graphic van een maya, een adelaar en de tekst ECU. Het Ecuador thuistenue 20223-2024 wordt compleet gemaakt door een blauw of geel broekje en gele kousen met contrasterende accenten.

Ecuador uitshirt 2023-2024

Het Ecuador uitshirt 2023-2024 is blauw en wordt gekenmerkt door de verticale banen. In deze verticale banen zijn dunne diagonale streepjes verwerkt in een donkerdere tint blauw. Dit voetbalshirt bevat een subtiele opstaande kraag in het navy blauw en het onderste gedeelte van de V-hals is wit. De band aan de onderkant van de mouwen is ook donkerblauw. Alle details op het tenue zijn zilver. Het logo van Marathon op de rechterborst en het detail aan de binnenkant van de hals hebben deze kleur. Verder bevat het uitshirt dezelfde logo's en details als het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met navy blauwe accenten.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: HiDROTEC: Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten laser-cut holes, voor een maximale luchtstroom.
  • Verbeterde stof met UV bescherming.
  • Elastische en geribbelde randen aan de onderkant van de mouwen.
  • De stof op de rug betreft een microgeperforeerde stof voor een betere toevoer van zuurstof en afvoer van vocht.

Ecuador voetbalshirt kopen

De Marathon Ecuador voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf juni bestellen in de onderstaande winkel. Het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 90,-. In deze webshop vind je ook goedkope t-shirts en andere merchandising van het Zuid Amerikaanse land. Directe levering!

Bestel je Ecuador voetbalshirt direct in de Ecuador fanshop!

Ecuador thuisshirt 2023-2024

Ecuador uitshirt 2023-2024

Detail Ecuador voetbalshirts 2023-2024

Detail Ecuador voetbalshirts 2023-2024

Detail Ecuador voetbalshirts 2023-2024