Ecuador voetbalshirts 2020-2021

Marathon heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts van het nationale voetbalelftal van Ecudaor gepresenteerd. In deze tenues speelt ''La Tricolor'' de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. In dit tenue speelt het Ecuadoriaanse voetbalelftal ook de Nations League wedstrijden. Ook dit jaar is Marathon weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van het team van bondscoach Hernán Darío Gómez. Deze functie heeft het Zuid Amerikaanse sportmerk al sinds de jaren '90.

Ecuador thuisshirt 2020-2021

Het Ecuador thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer overwegend geel met donkerblauwe mouwen. De mouwen bevatten aan de onderkant een dunne band in het navy/geel. De ronde hals bevat een v-opening met rode en navy blauwe accenten. De linkerborst is uitgerust met de nieuwe badge van de Ecuadoriaanse voetbalbond, de FEF (Federación Ecuatoriana de Fútbol). Deze badge is navy blauw met daarin in het goud de letters van de voetbalbond. Verder is het tenue uitgerust met een all-over print van geometrische cirkels, welke verwijzen naar de ligging van het land in de wereld. De mouwen bevatten een speciale ribstructuur en dit verwijst weer naar het landschap in het land. Het thuistenue van Ecuador wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met gele taping. De kousen van het tenue hebben ook deze kleurencombinatie.

Ecuador uitshirt 2020-2021

Het Ecuador uitshirt 2020-2021 is dit '''grey melee.'' De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een donkerder grijze band. Dit is ook de kleur van de V-hals en verder is het uitshirt van Ecuador voorzien van groene accenten. De V-hals van het tenue is voorzien van een groene lijn en ook de logo's van de kledingsponsor en de FEF op de borst zijn overwegend groen. De moderne tint groen op het tenue is geïnspireerd door de vooruitstrevendheid van het land en het nieuwe logo van de voetbalbond. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkergrijs voetbalbroekje en donkergrijze kousen met fel groene accenten. Alle tenues van het merk Marathon zijn voorzien van de HydroTec technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, afvoer van vocht en maximaal comfort. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ecuador voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ibarra, Plata, Valencia, Mena en nog meer spelers.

Ecuador voetbalshirt kopen

De Ecuador voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf medio oktober bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 80,-. In deze shop vind je ook goedkope t-shirts en andere merchandising van het Zuid Amerikaanse land. Directe levering!

Bestel je Ecuador voetbalshirt direct in deze SHOP! 

Ecuador thuisshirt 2020-2021

Ecuador uitshirt 2020-2021

Ecuador thuisshirt 2020-2021