LDU Quito voetbalshirts 2020

LDU Quito heeft in samenwerking met Puma de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. In deze tenues speelt Liga Deportiva Universitaria de Quito de wedstrijden in de Campeanato Ecuatoriano en de Copa Libertadores gedurende 2020. De club en Puma presenteerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van ''Albos'' (Witten).

LDU Quito thuisshirt 2020

Het nieuwe LDU Quito thuisshirt voor 2020 is overwegend wit met een all-over print van kleine, zilveren ruiten over het tenue. Deze ruiten zijn geïnspireerd door de vorm van het embleem van de club. Verder is het tenue uitgerust met een grijze band aan de onderkant van de mouwen en heeft het thuisshirt een polokraag. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma in het zilver en de linkerborst is uitgerust met het embleem van de in 1930 opgerichte club. Boven dit logo staan vier sterren, welke verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores (2008), de Copa Sudamericana (2009) en de Recopa Sudamericana (2009 en 2010). Sponsor Banco Pichincha prijkt op het midden van de tenues. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met grijze accenten. De kousen zijn ook wit en bevatten bovendien het logo van de club.

LDU Quito uitshirt 2020

Het LDU Quito uitshirt voor 2020 is turquoise en bevat ook een all-over pixel print over het tenue. Alle logo's op het tenue zijn oranje. Op de linkerborst van het tenue bevindt het retro logo van de club. Dit logo bestaat alleen uit een U. Het uitshit bevat het een hoge, ronde hals en een dunne, oranje band aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen met oranje details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe LDU Quito tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Antonio Valencia, Junior Sornoza, Auguirre, Vega, Caicedo en andere sterspelers.

De nieuwe LDU Quito tenues kun je vanaf maart/april bestellen in deze winkel!