Lazio Roma Champions League voetbalshirt 2020-2021

Lazio Roma speelt dit seizoen na vijf jaar afwezigheid weer in de Champions League en daar hoort natuurlijk een speciaal Champions League tenue bij. Afgelopen weekend lanceerden SS Lazio en kledingsponsor Macron dan ook een speciaal uitshirt voor het miljardenbal. Macron is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2012.

Lazio Roma 3e voetbalshirt 2020-2021

Het nieuwe SS Lazio Champions League voetbalshirt 2020-2021 borduurt voort op het voetbalshirt ter ere van het 120 jarig bestaan van vorig seizoen. ''I Biancolcesti'' is op 9 januari 1900 opgericht en bestaat dit jaar dus 120 jaar. Het voetbalshirt is overwegend lichtblauw en bevat zowel zwarte als gouden accenten. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede, horizontale, zwarte band, welke doorloopt over de mouwen. Deze band wordt aan de boven- en onderkant geflankeerd door een dunnere gouden lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder is het 3e shirt van Lazio dit seizoen uitgerust met een zwarte y-hals en een gevouwen kraag. De kraag bevat ook weer een zwarte band met daarboven en onder een dunne gouden lijn. Het Macron logo op de rechterborst is goud en de mouwen bevatten het logo van het Italiaanse merk in het zwart met een gouden omranding. Op de linkerborst prijkt het clublogo. In de nek op de achterkant van het tenue is de naam van de club aangebracht: SS Lazio. Tijdens de Champions League wedstrijden dragen de spelers op de rechtermouw de zogenaamde Champions League Star Ball badge en op de andere mouw de Respect badge.

Het Champions League uittenue van SS Lazio wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte band en twee dunnere gouden lijnen. De kousen zijn lichtblauw met op het midden een zwarte band met daarin in het goud het Macron logo. Alle tenues van SS Lazio zijn dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het speciale tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Milinkovic, Correa, Lukaku, Caicedo, Lazzari, Acerbi en andere spelers of check het Lazio Roma thuisshirt en uitshirt. 

Lazio Roma voetbalshirts bestellen

De nieuwe SS Lazio voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 89,95 (S, M, L, XL en XXL) en de prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.  Directe levering

Bestel het Lazio Roma voetbalshirt direct in DEZE SHOP

of in deze winkel (inclusief goedkope Lazio t-shirts)

SS Lazio Champions League uitshirt 2020-2021