22 augustus 2020

SS Lazio uitshirt 2020-2021

Deze week is het nieuwe uitshirt van de Italiaanse club Lazio Roma officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt is kledingsponsor Macron. Dit nieuwe tenue gaan we zien tijdens de wedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en in de Champions League. Lazio is afgelopen seizoen op een vierde plek geëindigd aan de hand en speelt komend seizoen dus in de Champions League. 

Lazio uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van de Italiaanse club wordt dit jaar gekenmerkt door een opvallend design. De basiskleur van het nieuwe shirt is namelijk gifgroen, met blauwe details. Deze lichtblauwe details komen terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Ook de taping om de hals heen is blauw van kleur. Deze blauwe kleur is de clubkleur van de Romeinse club. Het logo van Macron is terug te zien op de rechterborst en ook op de schouders van het shirt staat het iconische logo van de kledingsponsor. Het logo van Macron is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Lazio. Verder is er een print in het materiaal van de tenues verwerkt. Dit betreft een print van zowel verticale banen als diagonale banen. Dit design is geïnspireerd door de vleugels van de adelaar uit het clublogo van SS Lazio. Verder bevat het tenue ook nog verschillende andere details. Op de achterzijde van het tenue prijkt aan de bovenkant een driehoek met de naam van de club. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin de leus van de club: ''Noi l'amiano e per lei combattiamo'' (We houden van haar en vechten voor haar). Het groene Lazio Roma uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtgroen voetbalbroekje. De kousen zijn gifgroen en bevatten aan de bovenkant twee brede lichtblauwe banden. Op de kousen van Lazio bevindt zich ook nog een design van flitsende strepen. Alle Macron tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de SS Lazio uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Immobile, Lukaku, Correa, Caicedo en andere spelers en check ook het Lazio Roma thusishirt

Lazio uitshirt bestellen

Het SS Lazio Roma uitshirt voor het seizoen 2020-2021 is vanaf nu online te bestellen in de onderstaande webshops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL, XXL) en de prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 (128, 140, 152, 164, 176). In deze webshops kan je tenue ook laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer, Wil je andere producten van Lazio bestellen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Lazio voetbalshirt direct in DEZE SHOP

of in  deze winkel (Inclusief goedkope Lazio t-shirts)

Lazio Roma uitshirt 2020-2021