Lazio Roma thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe SS Lazio thuisshirt en 3e shirt 2020-2021 zijn vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Macron. In het thuisshirt speelt de club van trainer Simone Inzaghi de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico in Rome gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is Macron weer kledingsponsor van SS Lazio. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2012 en beide partijen hebben nog een langjarige verbintenis.

SS Lazio thuisshirt 2020-2021

Het Lazio Roma thuisshirt heeft zoals ieder jaar en vrij elegant design. Het voetbalshirt is lichtblauw en word gekenmerkt door de diagonale strepen aan de rechter en linker bovenkant van het voetbalshirt. Deze strepen kruisen elkaar ter hoogte van de kraag. De hals betreft een y-hals in het lichtblauw met een gevouwen witte kraag met subtiele lichtblauw lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt een witte driehoek met daarboven in het wit de naam van de club: SS Lazio. De logo’s van de club en Macron op de borst zijn navy blauw en het logo van de kledingsponsor komt ook weer terug op de mouwen. Het thuistenue van SS Lazio wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met lichtblauwe accenten. De kousen zijn lichtblauw met witte details.

SS Lazio uitshirt 2020-2021

Het Lazio Roma 3e voetbalshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is donkerblauw met een design van diagonale strepen op de bovenkant van het tenue. De lichtblauwe details komen ook weer terug in de gevouwen kraag en de band aan de onderkant van de mouwen. Het Macron logo op de borst en de mouwen is wit. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met daarop ook weer uitingen van Macron en de club. De SS Lazio tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Lazio Roma tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Immobile, Milinkovic, Correa, Lukaku, Caceido en andere sterspelers.

Lazio Roma voetbalshirts bestellen

Het SS Lazio Roma thuisshirt 2020-2021 en 3e shirt kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 89,95 (S, M, L, XL en XXL) en de prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.  Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering

Bestel het Lazio Roma voetbalshirt direct in DEZE SHOP

of in deze winkel (inclusief goedkope Lazio t-shirts)

Lazio Roma thuisshirt 2020-2021

Lazio Roma 3e shirt 2020-2021