25 juli 2017

Lazio Roma 3e shirt 2017-2018

Lazio Roma heeft opnieuw een shirt toegevoegd aan haar collectie voor 2017-2018. De club uit de hoofdstad van Italië lanceerde eerder al een nieuw thuisshirt en Europa League shirt voor dit seizoen. Afgelopen week maakte de club in samenwerking met kledingsponsor Macron ook een nieuwe 3e shirt bekend. Het 3e shirt wordt dit seizoen vooral gedragen in een aantal uitwedstrijden in de Serie A en de Coppa Italia. Macron is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van SS Lazio. Beide partijen hebben sinds 2012 een overeenkomst, welke in ieder geval nog tot 2022 duurt. Check hieronder alle details van het nieuwe 3e shirt van de club, die afgelopen seizoen als vijfde eindigde in de Serie A.

SS Lazio 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe SS Lazio 3e shirt voor 2017-2018 is overwegend helder blauw en bevat naar de onderkant een opvallend fading effect. Naar de onderkant van het shirt loopt het shirt namelijk over in een donkerder blauwe tint. Verder bevat het shirt een y-vormige hals met donker blauwe accenten. De donker blauwe accenten komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Macron prijkt in het licht blauw op de rechter borst en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. De linker borst van het shirt is uitgerust met het Macron logo en het logo van de nieuwe hoofdsponsor, SELECO, staat op het midden van het shirt. Seleco is geen onbekende voor de club van trainer Inzaghi. owel in het seizoen 1982-1983 als in het seizoen 1983-1984 was het bedrijf ook als shirtsponsor op de tenues van Lazio te vinden. De achterkant van het nieuwe shirt is uitgerust met de naam van de club: SS Lazio. De zijkanten van het shirt bevatten een kleine opening in het licht blauw. De binnenkant van de nieuwe tenues bevatten verder nog een uniek detail. Hierin is de leus van de club verwerkt: ''Noi l'amiano e per lei combattiamo.'' 

Het 3e tenue van SS Lazio Roma wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje waarop ook de logo's van de club en Macron staan. De kousen hebben ook deze kleur! De nieuwe 3e tenues van Lazio Roma zijn uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Biglia, De Vrij, Hoedt, Immobile, Keita, Anderson, Lulic, Lukaku en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt of Europa League shirt. 

Lazio Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe Lazio Roma 3e shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 86,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het nieuwe Lazio shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Directe levering!

Scoor het Lazio Roma shirt in DEZE SHOP!

of deze SHOP!

of ontdek Lazio retro shirts in deze WINKEL!