7 juli 2017

Lazio Roma Europa League shirt 2017-2018

Lazio Roma en Macron hebben tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt het nieuwe 3e shirt of Europa League shirt gelanceerd. Dit shirt draagt de club vooral tijdens de wedstrijden in de Europa League gedurende 2017-2018. SS LAZIO eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Italiaanse competitie, waardoor het komend seizoen weer in Europa speelt. Het nieuwe Europa League shirt is enerzijds geïnspireerd door een legendarisch shirt uit de geschiedenis van de club en anderzijds geïnspireerd door een voetbalshirt van een land. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van SS LAZIO!

Lazio Roma 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Lazio Roma Europa League shirt of 3e shirt is enerzijds geïnspireerd door het shirt van het nationale elftal van Argentinië. Momenteel speelt Biglia als Argentijn bij de club uiit de Italiaanse hoofdstad. Andere bekende Argentijnse spelers die de club gediend hebben zijn Claudio Lopez, Hernan Crespo, Sebastian Veron, Zaraté en Julio Ricardo Cruz. Daarnaast is het nieuwe Europa League shirt geïnspireerd door het shirt van het seizoen 1999-2000, een seizoen waarin de club Champions League speelde. Dit was bovendien het seizoen waarin de club voor de tweede keer in de geschiedenis kampioen van Italië werd. Een jaar eerder werd al beslag gelegd op de Europa Cup II. In de kwartfinale van deze Champions League werd Lazio uitgeschakeld door Valencia. De eerste wedstrijd werd door Valencia al met 5-2 gewonnen, waarna Lazio de terugwedstrijd in Rome met 1-0 won. Sterren van dit elftal waren Nedved, Stankovic, Mancini, Inzaghi, Veron, Simeone, Couto, Mihajlovic en Sensini.

Het nieuwe Lazio Roma Europa League shirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de licht blauwe en witte, verticale banen over het shirt. Deze banen lopen door tot over de mouwen. De hals bevat een kleine v-opening en verder is het shirt uitgerust met een kleine v-opening. Op de rechter borst van het nieuwe 3e shirt van SS LAZIO prijkt het logo van kledingsponsor Macron en de trademark tekens van het merk komen terug op de schouders en mouwen. Macron is sinds 2012 kledingsponsor van de club en beide partijen verlengden eerder dit jaar het contract tot 2022. In mei legde de Italiaanse club van trainer Simone Inzaghi ook een nieuwe hoofdsponsor vast: SELECO. Dit is geen onbekende sponsor voor de club. Zowel in het seizoen 1982-1983 als in het seizoen 1983-1984 was het bedrijf ook als shirtsponsor op de tenues van Lazio te vinden. De binnenkant van de nieuwe tenues bevat een uniek detail. Hierin is de leus van de club verwerkt: ''Noi l'amiano e per lei combattiamo.'' Het 3e tenue van Lazio Roma wordt gecompleteerd door een licht blauw broekje met aan de zijkanten een brede witte strip. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en Macron. De kousen van het tenue zijn licht blauw met aan de onderkant een witte band.

De nieuwe 3e tenues van Lazio Roma zijn uitgerust met de mPERFORMANCE technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Biglia, De Vrij, Hoedt, Immobile, Keita, Anderson, Lulic, Lukaku en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt.

Lazio Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe Lazio Roma Europa League shirt of 3e shirt kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het nieuwe Lazio shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Directe levering!

Scoor het Lazio Roma shirt in DEZE SHOP!

of deze SHOP!