5 februari 2016

LA Galaxy thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe La Galaxy thuisshirt voor 2016 is officieel gelanceerd door Adidas en de Amerikaanse club. In dit nieuwe shirt speelt LA Galaxy de Major League Soccer wedstrijden gedurende 2016 en 2017 in het StubHubCenter in Los Angeles. Zoals van elke club die in de Major League Soccer speelt is Adidas de kledingsponsor van de club. Vanaf nu gaan spelers als Nigel de Jong, Steven Gerrard, Keane en Dos Santos in het nieuwe voetbalshirt van LA Galaxy spelen! Dan het design.

LA Galaxy thuistenue 2016

Het nieuwe Los Angeles Galaxy thuisshirt 2016 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de gouden en navy blauwe accenten. Deze accenten komen terug de diagonale baan over het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de v-hals van het shirt is goud/navy blauw. Waar de drie Adidas trademark strepen vorig jaar nog op de zijkanten van het shirt stonden, staan deze nu op de zijkanten van het LA Galaxy voetbalshirt en zijn deze navy blauw. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en daarboven prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen CONCACAF Champions League in 2000. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas in het blauw. Het Duitse sportmerk is sinds 2006 kledingsponsor van de Amerikaanse club. Hoofdsponsor van de club is Herbalife, welke sinds 2007 aan de club verbonden is. De onderkant van het voetbalshirt van LA Galaxy bevat nog een speciaal label. Dit label bevat de tekst: THIS IS LA. Het nieuwe LA Galaxy thuistenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met gele details. Ook de kousen bevatten witte, gele en navy blauwe details. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van de club uit de Verenigde Staten.

LA Galaxy voetbalshirt kopen

Het LA Galaxy voetbalshirt 2016 kan je vanaf april kopen in de online shop van Subside Sports of de shop van Unisportstore, evenals andere MLS voetbalshirts. Deze kunnen dan ook voorzien worden van de officiƫle bedrukking van verschillende sterren. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

LA-Galaxy -voetbalshirt -2016

LA-Galaxy -thuisshirt -2016