7 juni 2016

La Galaxy Throwback shirt 2016-2017

LA Galaxy heeft het Trowback 2016-2017 voetbalshirt gelanceerd. Het LA Galaxy Trowback shirt kent een opvallend design. De bekende Amerikaanse voetbalclub droeg het shirt al tijdens de warming-up voorafgaand aan het duel tegen Sporting Kansas City. Toen vond #GalaxyThrowback Night plaats. Gedurende deze avond werd de rijke prijzenkast van LA Galaxy geëerd. De opbrengsten van deze avond kwamen ten goede aam de Galaxy Foundation. Het Throwback shirt 2016-2017 haalt inspiratie uit het La Galaxy thuisshirt dat men droeg van 2003 tot 2006.

Design La Galaxy voetbalshirt 2016-2017

Het voetbalshirt is net als in de seizoenen 2003-2006 overwegend geel van kleur en kent een gele ronde hals. Ook is dit speciale Throwback shirt groene details rijk. Zo loopt over de voorzijde van de romp de bekende diagonale groene baan. De buitenkant van deze baan bevat zwarte strepen. De baan eindig op de linkerschouder. Dit houdt in dat de rechterschouder en -mouw volledig geel van kleur is. Op de linkerborst is het klassieke oude La Galaxy logo gedrukt. Dit logo was in 2006 voor het laatst in gebruik. Verder is de rechterbost versierd met een zwart adidas logo. Adidas is sinds 2005 al kleidngsponsor van de Amerikaanse MLS topclub. Omdat het shirt tot dusver enkel is gebruikt tijdens de warming-up voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sporting Kansas City bevat het geen compleet tenue. Voorheen bevatte dit bekende tenue een groen short en gele kousen. Check hieronder foto's van het speciala shirt.

LA Galaxy voetbalshirts kopen

Helaas is dit Throwback voetbalshirt van de Amerikaanse topclub niet te koop. Andere LA Galaxy voetbalshirts kan je kopen  in de online shop van Subside Sports of de shop van Unisportstore, evenals andere MLS voetbalshirts. Deze kunnen dan ook voorzien worden van de officiële bedrukking van verschillende sterren. In de voetbalshirts van LA Galaxy schitteren supersterren als Gerrard, De Jong, Cole, Dos Santos en Keane. Directe levering!


Heb je een mening? Deel het hieronder!

La Galaxy Throwback Voetbalshirt

La Galaxy Throwback Voetbalshirt 2

La Galaxy Throwback Voetbalshirt 3