15 maart 2019

Keepersshirt vrouwenelftal Engeland 2019-2021

Het nieuwe keepersshirt van het vrouwenelftal van Engeland is inmiddels ook officieel gelanceerd door de FA en Nike. Nooit eerder bespraken we een keepersshirt van een vrouwenelftal. Dat doen we nu en wel om twee redenen. Het WK vrouwenvoetbal staat voor de deur en het design van de keepersshirts van het Engelse vrouwenelftal verklapt het ontwerp van de keepersshirts van Nike voor 2019-2020. Daar gaan we het in dit artikel over hebben. De keepers van het Engelse vrouwenelftal dragen dit shirt ook in de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2021 gedurende 2019-2020.

Engeland vrouwen keepersshirt 2019-2021 en nieuwe template Nike

Het keepersshirt van de vrouwen van Engeland is evenals het keepersshirt van de mannen geheel geel en bevat een all-over print van blokken en geometrische vormen over de body van het voetbalshirt. De mouwen zijn geheel oranje/geel en verder heeft het tenue van de Engelse vrouwen dezelfde kenmerken als het Vapor template van Nike. Dit betekent dat de hals een combinatie van diagonaal en recht is. De binnenkant van de hals bevat een taping, die ook op de achterkant van het tenue aanwezig is. De logo's van de Engelse FA en Nike staan op de borst en de onderkant van het voetbalshirt bevat de nieuwe Nike authenticiteitstag. Verder bevat het shirt weinig opvallende kenmerken. Dit wordt dus het nieuwe template voor de keeperstenue van Nike voor het seizoen 2019-2020. Ook de keeperstenues van clubs als Paris Saint Germain, Barcelona, Chelsea en Tottenham Hotspur hebben waarschijnlijk dit design, maar dan met een ander logo en in een andere kleur.

Het keeperstenue van de Engelse vrouwen wordt compleet gemaakt door een geel keepersbroekje en gele kousen met daarop uitingen van de voetbalbond en Nike. Deze keeperstenues worden vanaf nu gedragen door keepsters als Karen Bardsley en Carly Telford. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt en check ook de WK 2019 voetbalshirts van het vrouwenelftal van Engeland. 

Engeland keepersshirt bestellen

Helaas kun je dit Engeland keepersshirt pas vanaf nu bestellen. Dan zijn namelijk alle Nike tenues voor het WK vrouwenvoetbal beschikbaar. Deze shirts hebben een prijs van € 85,- en zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! Directe levering gegarandeerd

Bestel het Engeland shirt in deze WINKEL

of deze SHOP!