Juventus warming-up shirt en joggingspak 2018-2019

Het is inmiddels al een aantal jaren een trend! De kleding die de clubs rondom een wedstrijd dragen zijn vaak populairder dan de voetbalshirts of tenues van een club. Dit komt in de eerste plaats door het feit dat voetbalshirts steeds duurder lijken te worden. Anderzijds heeft de off pitch kleding of trainingskleding van een club vaak een vetter design! Of dit bij de nieuwe Juventus trainingskleding voor 2018-2019 het geval is, mogen jullie zelf bepalen. Hieronder bespreken we namelijk twee nieuwe items uit de kleding, die Juventus voor of na een wedstrijd draagt. Check in dit blog alles over het nieuwe pre-match top en het nieuwe jack of vest van ''I Bianconeri.''

Juventus warming-up shirt 2018-2019

Het nieuwe warming-up shirt betreft het shirt waarin Juventus warmloopt/inloopt ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden dit seizoen. Het Juventus warming-up shirt heeft dit jaar een echt retro design. Dit design heeft veel weg van het Colombia thuisshirt van het WK van 2018, welke op haar beurt weer is geïnspireerd door het shirt wat gedragen werd in 1990. Het nieuwe pré match top van Juventus heeft dan ook een echt retro design en is bovendien geheel in stijl van de clubkleuren van de kampioen van Italië. Het warming-up shirt is zwart en wordt gekenmerkt door de drie diagonale vlakken aan beide zijkanten van het shirt. Deze banen hebben hetzelfde design als op het Colombia shirt en zijn verdeeld in dunne strepen. Verder is het warming-up shirt uitgerust met een ronde hals. De binnenkant van de hals bevat een taping met daarin de tekst: ''FOR THE OCEANS.'' Deze shirts zijn namelijk in samenwerking met Parley for Oceans ontwikkeld. De shirts zijn dan ook gemaakt van gerecycled oceaan plastic. Op de borst van het trainingsshirt staan natuurlijk ook de logo's van de club en adidas. Het warming-up tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met witte adidas strepen.

Juventus vest en joggingspak 2018-2019

Na de wedstrijd of rondom de trainingen van de club is het zaak dat de spelers kunnen chillen. Het joggingspak biedt daarvoor de perfecte uitkomst. Het joggingspak van Juventus bestaat uit een hoodie met rits en een joggingbroek. Dit seizoen is de trainingskleding van Juventus niet alleen retro, het staat ook symbool voor de successen van de club. Vrijwel alle Juventus kleding bevat dan ook de kleur goud. Het Juventus vest voor 2018-2019 is aan de bovenkant goud en heeft drie zwarte adidas strepen over de schouders en mouwen. De onderkant van het vest is zwart en het gouden en zwarte deel worden gescheiden door een brede witte band. Verder bevat de hoodie twee zakken en staan ook de logo's van adidas en Juventus op de borst. De icon joggingsbroek is geheel zwart en heeft een toelopende pasvorm, zodat het gehele joggingspak perfect om het lichaam valt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Juventus lijn voor 2018-2019 en check bovendien het nieuwe trainingspak en presentatiepak voor 2018-2019. Deze kleding wordt vanaf nu gedragen door sterren als Ronaldo, Higuain, Dybala, Pjanic, Cuadrado, Chiellini en andere sterspelers.

Juventus pré match top en pak bestellen

Het warming-up shirt en joggingspak kan je per direct bestellen. Het warming-up shirt heeft een prijs van € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Het joggingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar. Het vest is € 70,- en de icon joggingsbroek heeft een prijs van € 50,-. Wil je andere JUVE producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe shirt en joggingspak in deze adidas winkel 

of deze SHOP

of deze webwinkel!