23 juli 2018

Juventus trainingspak 2018-2019

Juventus en adidas hebben de nieuwe trainingspakken voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. De club draagt dit seizoen zowel een nieuw trainingspak als presentatiepak. In dit blog bespreken we het nieuwe trainingspak, waarin de selectie van trainer Allegri de trainingen en warming-up afwerkt gedurende het seizoen 2018-2019. Dit seizoen staat het pak geheel in het teken van alle successen van de laatste seizoenen. ''I Bianconeri'' werd maar liefst zeven keer achter elkaar kampioen. Het winnen van de Champions League staat echter ook nog op het verlanglijstje van de club uit Turijn. Met het aantrekken van Ronaldo lijkt een stap in de goede richting te zijn gezet. Het nieuwe pak van Juventus moet daaraan bijdragen. Gezien de kleur van het Juventus trainingspak kan dat bijna niet mis gaan. Check hieronder alle details van het nieuwe JUVE trainingspak voor 2018-2019.

Ben je direct fan van dit nieuwe Juventus pak? Bestel het exclusief in deze winkel of deze SHOP!

Gouden Juventus trainingstrui en trainingsbroek 2018-2019

Het Juventus trainingspak bestaat ook dit jaar weer uit een training top en een trainingsbroek. De training top van het nieuwe pak is geheel goud. Verder heeft de Juventus trainingssweater alle kenmerken van het Condivo 18 template van kledingsponsor adidas. De hoge hals van de training tops van vorig seizoen is ingeruild voor een sweater met een diepere v-hals. Daarnaast bevindt zich een gescheiden vlak aan de onderkant van de training tops. De drie adidas strepen lopen dit jaar in het zwart over de schouders en mouwen van de training top en op de borst prijken de logo's van adidas en de club. Evenals vorig seizoen bevatten de mouwen duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de Juventus trainingstrui nog strakker om het lichaam valt. Ook de raglanmouwen moeten hieraan bijdragen. Deze bewegen namelijk perfect mee met de bewegingen van de armen.

De trainingsbroek heeft dezelfde kleurencombinatie als de tops van Juventus. Deze is echter overwegend zwart met gouden adidas strepen aan de zijkanten. De bovenkant bevat een zwarte tailleband en verder heeft de broek de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de broek lekker strak om de enkels en kuiten valt. Op de broek staan ook weer de logo's van de club en adidas. Het logo van de club uit Turijn op het pak betreft het nieuwe embleem, dat vanaf 2017-2018 in gebruik is gegaan. Het performance logo van adidas staat in het wit op de linker pijp. Adidas is inmiddels alweer drie seizoenen kledinsponsor van de club. De Juventus trainingsbroeken bevatten verder twee zakken aan de zijkanten en de onderkant bevat enkelritsjes, zodat je de broek van JUVE makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen.

Last but not leasts staan de pakken van JUVE dit jaar ook weer in het teken van performance. Om die reden is alle trainingskleding van de club uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt en 3e shirt van JUVE.

Juventus trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe pak van Juventus kan je per direct bestellen. De training top en broek kunnen los van elkaar besteld worden. De Juventus trainingstrui is voor volwassenen € 75,- en voor kinderen € 65,-. De trainingsbroek heeft voor volwassenen een prijs van € 50,- en voor kinderen is deze € 45,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Juventus trainingspak direct in deze adidas winkel 

of deze SHOP

of deze webwinkel!