23 juli 2018

Juventus presentatiepak 2018-2019

Juventus en adidas hebben vandaag ook het nieuwe presentatiepak voor 2018-2019 gepresenteerd. Het presentatiepak is het pak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden dit seizoen, maar we zien bijvoorbeeld ook de spelers van de Italiaanse club in het nieuwe pak, wanneer ze het veld inspecteren als de spelers net uit de bus komen. Daarnaast wordt het presentatiepak door een deel van de technische en/of medische staf gedragen tijdens de wedstrijden van de Italiaanse club dit seizoen. De club is inmiddels zeven seizoenen achter elkaar kampioen geworden en nog meer prijzen lijken komend seizoen aan de zegekar van van de club uit Turijn toegevoegd te gaan worden. Aan de kleuren van het nieuwe presentatiepak zal het in ieder geval niet liggen!

Zwart en goud Juventus trainingsjack en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Juventus presentatiepak is namelijk een combinatie van goud en zwart. De gouden kleur symboliseert de imposante prijzenkast van de Italiaanse club. Dit jaar gaat de club er alles aan doen om zo ver mogelijk te komen in de Champions League. De laatste keer dat Juventus de Champions League won, was alweer in 1996. Destijds versloeg JUVE Ajax na strafschoppen. De club speelde inmiddels al wel negen Champions League/Europa Cup I finales, maar won er slechts twee. Het Juventus pak bestaat dit jaar uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het jack is in twee kleurencombinaties gelanceerd, namelijk in het zwart/goud en goud/zwart. We bespreken het pak aan de hand van het goud/zwarte trainingsjack van de club. Beide jacks hebben uiteraard dezelfde kenmerken. Dit jack is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de baseball collar. Andere kenmerken van het Juventus trainingsjack zijn de twee zakken aan de zijkanten en de doorlopende rits. Op de borst van het jack prijken de logo's van de club, adidas en sponsor JEEP. Een ander kenmerk van het trainingsjack zijn de drie gouden adidas stripes over de schouders en raglanmouwen van het jack. Iconisch aan deze mouwen is dat deze lekker strak om het lichaam vallen. Het gouden jack heeft zwarte adidas stripes.

Het nieuwe Juventus presentatiepak voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door dezelfde trainingsbroek als het nieuwe trainingspak van de club. Deze broek is zwart en heeft drie gouden adidas strepen aan de zijkanten. Andere details van de broek zijn de enkelritsen aan de onderkant, de elastische tailleband aan de bovenkant en de zakken met een rits. Uiteraard mogen de logo's van JUVE en adidas niet ontbreken op de trainingsbroek van het presentation suit van JUVE. Zoals we van adidas gewend zijn vallen de broeken lekker strak om de enkels en kuiten. Dit wordt door het merk de toelopende fit genoemd.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Juventus presentatiepak voor 2018-2019, welke vanaf nu gedragen wordt door Ronaldo, Benatia, Dybala, Chiellini. Khedira, Higuain en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt!

Juventus presentatiepak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe presentatiepak van Juventus kan je per direct bestellen. Het presentatiejack en de broek kunnen los van elkaar besteld worden. Het Juventus trainingsjack is voor volwassenen € 60,- en voor kinderen € 50,-. De trainingsbroek heeft voor volwassenen een prijs van € 50,- en voor kinderen is deze € 45,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Juventus trainingspak direct in deze adidas winkel 

of deze SHOP

of deze webwinkel!