2 juli 2017

Juventus uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Juventus uitshirt is bekend! Het shirt werd vandaag tegelijkertijd met de opening van de nieuwe, officiële JUVE STORE officieel gepresenteerd door adidas en de Italiaanse kampioen. In dit nieuwe voetbalshirt speelt''De Oude Dame'' de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden komend seizoen. Het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 gaat ''back to the roots'' en is bovendien een ode aan de de stad Turijn. Hieronder bespreken we alle details van het nieuwe uitshirt van ''I Bianconeri.'' Bovendien geven we aan waar je het nieuwe shirt exclusief kan kopen!

Geel Juventus uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Juventus uitshirt voor 2017-2018 is allereerst overwegend geel met dunne pinstripes. Hierdoor heeft het shirt een echt retro design. Verder bevat het nieuwe uitshirt blauwe accenten. Deze kleur blauw komt ook direct terug in het nieuwe trainingspak. Hiermee heeft het shirt dezelfde kleuren als het wapen van de stad Turijn, welke wordt gekenmerkt door een geel paard in een blauw wapen met daarboven een kroon. De blauwe accenten komen op verschillende manieren terug in het shirt. Allereerst zijn de drie strepen van adidas blauw. Deze staat dit jaar aan de zijkanten van het nieuwe Juventus shirt. Daarnaast is het shirt uitgerust met een blauwe, ronde hals met daaronder een v-design. Het v-design bekrachtigd de retro uitrstraling van het nieuwe uitshirt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw.

Ook het logo van adidas op de rechter borst is dit jaar blauw. Adidas is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de club en zal dit in ieder geval tot 2021 blijven. De andere borst bevat het nieuwe Juventus logo. Dit logo werd door de club begin 2017 geïntroduceerd en staat pas vanaf dit seizoen op de tenues van de club. Boven het logo prijken drie sterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 kampioenschappen van de club. FIAT is sinds 2012 hoofdsponsor van de club en staat met het merk JEEP op het midden van het shirt, zo ook op het shirt van dit seizoen seizoen. Het shirt bevat ook weer een aantal badges. Tijdens de wedstrijden in de Serie A staat de officiële Serie A badge op de rechter mouw. De voorkant van het shirt is tijdens deze wedstrijden uitgerust met de Coppa Italia en Scudetto badge. De Scudetto badge draagt Juventus dit seizoen, omdat het in 2017-2018 kampioen van Italië is geworden en de Coppa Italia badge draagt de club, omdat het kampioen van Italië is geworden. 

Het Juventus thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw broekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. Op de shorts staan ook weer de logo's van JUVE en adidas. De kousen zijn geel en bevatten aan de bovenkant drie dunne strepen van adidas. Ook op de voetbalsokken prijken de logo's van de club en adi. Zoals alle tenues zijn de nieuwe JUVE tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Dybala, Higuain, Moise Kean, Mandzukic, Pjanic, Khedira en andere sterren. Check ook meer informatie over het Juventus thuisshirt 2017-2018 en Juventus 3e shirt voor 2017-2018.

Juventus shirt en tenue kopen

Het nieuwe Juventus shirt kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van JUVE laten bedrukken met een eigen naam en nummer. De tenues zijn onder andere beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan de onderstaande shops of het overzicht met beschikbare Juventus producten hiernaast of hieronder. Hier kan je het ook de nieuwste trainingskleding van Juventus scoren zoals trainingsshirts, trainingspakken, presentatiepakken en t-shirts. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Koop de Juventus voetbalshirts in of deze Juve shop! 

of deze officiële JUVE winkel

of in deze officiële Adidas Juventus shop (inclusief officiële bedrukking)