Juventus trainingspak 2017-2018

Juventus en adidas hebben vandaag ook het nieuwe trainingspak voor 2017-2018 bekend gemaakt. Deze nieuwe pakken dragen de spelers van JUVE tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Juventus en adidas hebben het pak in twee verschillende kleuren gelanceerd. Het ene pak wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere pak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide nieuwe Juventus pakken bestaan uit een training top en trainingsbroek. Check hieronder alle details van het nieuwe JUVE pak!

Navy blauw Juventus training top en trainingsbroek 2017-2018

De training top van het eerste Juventus pak is navy blauw. Hiermee is dit pak geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt. Deze kleur wordt door adidas ''blue night'' genoemd. De adidas training sweaters worden dit jaar weer gekenmerkt door de hoge hals. De drie strepen van adidas zijn bijna niet zichtbaar. Dit komt omdat deze strepen dezelfde kleur hebben als het overige deel van de drill top. Deze zijn namelijk ook navy blauw en lopen over de mouwen en schouders. Kenmerkend aan de training tops van adidas is dat deze dit jaar ook weer uitgerust zijn met duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen en valt de training top nog strakker om het lichaam. De rechter borst van het pak is uitgerust met het performance logo van adidas in het wit. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2015-2016 de trainingspakken en overige trainingskleding & tenues van de club. De linker borst bevat het nieuwe logo van Juventus met daaronder het sponsorlogo van hoofdsponsor JEEP. De achterkant van deze navy blauwe training top bevat aan de achterkant een subtiele gele lijn. Juventus en adidas hebben de training top ook in het wit gelanceerd. Deze sweater is wit en bevat navy blauwe strepen over de schouders en mouwen. Bovendien zijn de logo's van adidas en de club op deze training top navy blauw.

Beide nieuwe Juventus trainingspakken voor 2017-2018 worden gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek. Het logo van de club staat op de rechter pijp van de broek en het logo van adidas op de linker pijp. De broek bevat bovendien twee zakken aan de zijkanten en aan de onderkant van de broek komen weer ritsen terug, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De trainingsbroeken hebbene en toelopende pasvorm, wat betekent dat de pakken vooral strak om de kuiten vallen. Alle items uit de trainingslijn van Juventus bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool technology van het Duitse sportmerk. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers optimaal kunnen presteren in het pak door het vochtafwerende en ventilerende effect. Check ook het goedkope PES trainingspak van JUVE!

Het nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Dybala, Buffon, Higuain, Moise Kean, Mandzukic, Bonucci, Pjanic, Khedira en nog meer sterren.

Juventus trainingspak kopen

Het nieuwe Juventus trainingspak kan je per direct kopen in de maten S, M, L, XL en XXL en voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. De training top en broek kan je los van elkaar kopen. De sweater heeft voor kinderen een prijs van € 64,95 en voor volwassenen € 74,95. De broek is in kindermaten € 49,95 en voor volwassenen € 54,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe JUVE pak exclusief in de officiële Juventus shop

of deze JUVE WINKEL!