4 juli 2017

Goedkoop Juventus PES trainingspak 2017-2018

Juventus en adidas hebben dit jaar ook een goedkoop trainingspak gelanceerd. Dit betreft het zogenaamde PES pak. In dit trainingspak wordt door de spelers van de club niet getraind. Dit pak is alleen voor de verkoop gelanceerd en bestaat in tegenstelling tot het pak waar wel in getraind wordt uit een trainingsjack en trainingsbroek. Het pak waarin de spelers wel trainen, bestaat uit een training top en een trainingsbroek. Check hieronder alle details van het (relatief) goedkope PES trainingspak van de Champions League finalist van 2017. Check hieronder bovendien waar je het nieuwe JUVE pak vanaf nu exclusief kan kopen voor zowel kinderen als volwassenen!

Blauw/wit Juventus pak voor kinderen en volwassenen 2017-2018

Het PES trainingspak van JUVE bevat de blauwe tint uit de kleur van het nieuwe uitshirt van JUVE. Het trainingsjack is aan de bovenkant wit en aan vanaf de borst naar de onderkant heeft het jack de ''blue night'' kleur. Deze tint komt ook weer terug in de rits van het jack en in de drie strepen van adidas, welke over de schouders en mouwen lopen. Ook het logo van de club op de linker borst en het logo van adidas op de rechter borst is blauw. Boven het nieuwe logo van Juventus prijken drie sterren. Deze refereren aan de 33 (of 35) kampioenschappen van de Italiaanse club. Het nieuwe pak van de Italiaanse kampioen is aan de zijkanten verder uitgerust met twee zakken en in de tailleband van het jack komt een subtiele witte lijn terug. Bovendien bevat het jack over het midden nog een subtiele gele lijn. Deze kleur wordt door adi ''bold gold'' genoemd.

De trainingsbroek van het PES trainingspak van Juventus is geheel blauw. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met twee zakken en op de broek staan ook weer de logo's van de club en adidas in het wit. Kenmerkend aan de adidas trainingsbroeken dit jaar is dat deze aan de onderkant zijn uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de trainingsbroek is ook weer uitgerust met een tailleband, waarmee je de pasvorm perfect aan kan passen naar jouw wensen. Deze pakken zijn door het Duitse sportmerk ook weer uitgerust met de Climacool technology van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe trainingspak, waarin de spelers van de club WEL trainen.

Juventus trainingspak kopen

Het nieuwe JUVE PES trainingspak voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Het pak heeft in kindermaten een prijs van € 89,95 en voor volwassenen € 99,95. Dit is respectievelijk € 25,- en € 30,- goedkoper dan het pak waarin de spelers van Juventus trainen dit seizoen. De pakken zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe JUVE pak exclusief in de officiële Juventus shop

of deze JUVE WINKEL!