21 juli 2017

Juventus 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Juventus 3e shirt is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt JUVE vooral de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia gedurende 2017-2018,maar ook een aantal wedstrijden in de Serie A. De aanloop naar de presentatie van het nieuwe voetbalshirt was uniek! In oktober 2016 hadden de fans van JUVE de mogelijkheid zelf een shirt te ontwerpen. Hieruit werden vervolgens 100 designs geselecteerd door adidas en de club, waarna dit shirt als ''winnende'' shirt uit de bus kwam. Check hieronder alle details van het opvallende JUVE tenue.

Leger groen Juventus 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Juventus tenue heeft een opvallende kleur. Het shirt is namelijk overwegend leger groen met verschillende details uit de clubkleuren van de club. Op haar website meldt JUVENTUS dat het shirt een combinatie is van modern en traditie. Het moderne verwijst naar de leger groene kleur en de traditionele accenten verwijzen naar de clubkleuren van ''I Bianconeri.'' Zo bevat het shirt over de borst een brede, horizontale witte baan met daarboven een dunnere zwarte baan. De zwarte accenten komen ook weer terug in de drie strepen van adidas, welke zich dit seizoen op de schouders bevinden. Vorig seizoen stonden deze nog aan de zijkanten van het shirt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart en dit geldt ook voor de stijlvolle crew neck van het shirt. 

De linker borst van het shirt is uitgerust met het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo, welke vanaf 2017-2018 op alle officiële Juventus adidas kleding staat. Dit logo bestaat uit de letter J met daarboven de naam van de club. Boven het logo prijken drie sterren, welke verwijzen naar de 33 kampioenschappen van de club uit Turijn. De linker borst bevat het adidas performance logo in het zwart. Adidas is sinds 2015 kledingsponsor van de club en volgde destijds Nike op. Deze functie heeft het Duitse sportmerk nog in ieder geval tot 2021. Hoofdsponsor JEEP staat op het midden van het shirt. Moederbedrijf FIAT is sinds 2012 verbonden aan de club uit Turijn en dat zal ook tot in ieder geval 2021 zo blijven. 

Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten groene adi stripes en op de broekjes staan bovendien de logo's van de Champions League finalist van 2017 en de Duitse kledingsponsor. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend leger groen en bevatten aan de bovenkant een grijze band met daarboven drie kleine adidas strepen. Op de kousen staat ook weer het nieuwe logo van de club. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues weer uitgerust met de Climacool technologie van het merk. Deze technologie zorgt voor ventilatie, verkoeling en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Juventus. 

Juventus voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe leger groene Juventus shirt kan je vanaf nu kopen voor KIDS en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Dat kan in de onderstaande shops! De prijs van de shirts voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze online winkels kan je het shirt van Juventus laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Italiaanse kampioen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast en vergelijk de prijzen! Directe levering gegarandeerd. 

Koop het shirt en tenue van Juventus in deze officiële Juventus shop (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking)

de OFFICIËLE SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of deze Juve shop!