Juventus thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Juventus voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de club uit Turijn. In dit nieuwe shirt speelt Juve de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Allianz Stadium in Turijn gedurende 2017-2018. De lancering van het nieuwe shirt en tenue volgt daags na de nederlaag in de Champions League finale. Juve verloor deze finale met 4-1 van Real Madrid in het Cardiff Stadium in Cardiff op 3 juni. Het nieuwe shirt is onderdeel van de nieuwe identiteit van de club en het nieuwe logo. Bovendien is het tenue gebaseerd op de tenues van de jaren '40. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van de Italiaanse kampioen.

Wil je direct het nieuwe thuisshirt van Juventus kopen? Check het exclusief in DEZE SHOP

(iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking) of deze winkel of deze SHOP

Juventus thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2017-2018 bevat zoals altijd verticale zwarte en witte banen over het shirt. Deze banen hebben dezelfde stijl als de banen van over het shirt in de jaren '40. Zo bevat de voorkant van het shirt de verticale zwarte en witte banen en de achterkant van het shirt bevat een groot zwart vlak, waarin de namen en de nummers van de spelers van Juve staan. Dit was ook in de jaren '40 het geval, al droegen de spelers destijds nog geen rugnummers. De jaren '40 waren overigens een vruchteloze periode voor de club uit Turijn. In deze periode werd geen noemenswaardige prijs gewonnen. Ook de kraag van het nieuwe tenue is in stijl van de kleuren van het shirt van de jaren '40. Dit betreft namelijk een stijlvolle henley collar met twee knoopjes. De drie strepen van adidas staan evenals afgelopen seizoen weer aan de zijkanten van het shirt te staan. Deze drie adidas stripes zijn zwart. De bies aan de onderkant van de mouwen is wit.

Dit seizoen bevat het shirt ook gouden details. De gouden details komen terug in het logo van adidas op de rechter borst en in de drie sterren boven het clublogo op het shirt. Deze gouden details zijn een verwijzing naar het 120 jarig bestaan van de club dit jaar. ''I Bianconeri'' werd op 1 november 1897 opgericht. De drie sterren boven het logo van de Italiaanse club verwijzen naar de meer dan 30 (33) gewonnen kampioenschappen van de club. In Italië mag er een ster aan het logo toegevoegd worden bij iedere tien kampioenschappen.  JEEP staat ook dit seizoen als hoofdsponsor op het midden van het shirt in het wit met een zwarte omlijning. Moederbedrijf FIAT is sinds 2012 de hoofdsponsor van de club uit Turijn en blijft dat in ieder geval tot 2021 blijven. Het logo van JEEP staat minder prominent op het shirt dan voorheen. Adidas is overigens sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben een contract tot 2021. Vanaf 2017-2018 heeft Juventus een nieuw logo. Het nieuwe shirt is daarmee het eerste shirt waarop het nieuwe logo prijkt. Dit logo staat in het teken van de nieuwe weg die de club is ingeslagen met als thema: ''Black and White and More.''

Het nieuwe Juventus thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Op de shorts staan ook het logo van adidas en het nieuwe logo van de club. De kousen zijn ook overwegend wit en bevatten aan de bovenkant een horizontale zwarte band met daarboven drie verticale adidas stripes. Op de sokken staan ook de logo's van Juventus en de club. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Juve tenues uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze tenues schitteren vanaf nu sterren als Dybala, Chiellini, Mandzukic, Khedira, Pjanic, Higuain en andere sterren. Check ook het nieuwe trainingsshirt van de club. 

Juventus draagt dit seizoen ook een aantal extra badges op het voetbalshirt. Op de borst van het nieuwe shirt prijken namelijk zowel de Coppa Italia als de Scudetto badge. De Coppa Italia badge is de badge ter ere van het winnen van de Italiaanse beker in 2017 en de Scudetto badge is de badge ter ere van het kampioenschap in 2017. Check ook het nieuwe Juventus uitshirt voor 2017-2018 of het leger groene 3e shirt van I Bianconeri. 

Juventus shirt en tenue kopen

Het nieuwe Juventus shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. Hier kan je het tenue kopen in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor KIDS is € 69,95 en voor volwassenen € 84,95. Het tenue voor baby's scoor je al vanaf € 59,95. In de online winkels kan je het nieuwe shirt van Juventus laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de bedrukking van één van de sterspelers van Juventus. Wil je andere Juventus producten kopen, zoals een trainingspak, trainingsshirt, presentatiepak of andere merchandising. Check dan de onderstaande shops of het overzicht met beschikbare Juventus producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!  

Koop de Juventus voetbalshirts in deze winkel (iets goedkoper en inclusief officiële printing)

of de officiële Adidas Juventus shop (inclusief officiële bedrukking)

of DEZE JUVENTUS WINKEL!