7 juni 2017

Juventus trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe Juventus trainingsshirt voor 2017-2018 is officieel gelanceerd door adidas en de kampioen van Italië. Dit betreft het eerste Juventus training shirt met het nieuwe logo van de club. Daarover straks meer. In dit nieuwe shirt werken de spelers van de club uit Turijn de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingstenue van ''I Bianconeri.''

Wil je het nieuwe trainingsshirt van Juventus direct voor kinderen of volwassenen kopen? Check het exclusief in deze online WINKEL

Blauw Juventus training shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Juventus trainingsshirt voor 2017-2018 is overwegend navy blauw en is gebaseerd op het adidas TIRO 17 template. Dit betekent dat de drie strepen van adidas zich op de schouders en mouwen bevinden. Op het nieuwe Juventus shirt staan deze erg onopvallend, omdat de drie stripes dezelfde kleur hebben als het shirt. Deze zijn monochroom en dus navy blauw. Verder is het nieuwe trainingstenue van de Italiaanse kampioen en Champions League finalist van 2017 uitgerust met een v-hals. De achterkant van deze v-hals bevat een subtiele lijn, waardoor het shirt geheel in stijl is van de kleuren van de stad Turijn. De kleuren van het wapen van de stad zijn namelijk ook navy blauw en geel. Een gele lijn komt ook weer terug aan de onderkant van de achterkant van het shirt. De rechter borst van het nieuwe trainingsshirt bevat het adidas performance logo in het wit. De Duitse kledingsponsor verzorgt al sinds 2015-2016 de trainingskleding en tenues van de club van trainer Allegri en beide partijen hebben een contract tot medio 2021. De andere borst is uitgerust met het nieuwe logo van Juve. Dit logo werd begin dit jaar geïntroduceerd en staat op alle Juventus kleding voor 2017-2018. Onder het logo van de club bevindt zich het embleem van sponsor JEEP. Moederbedrijf FIAT en de Italiaanse club die haar thuiswedstrijden speelt in het Juventus Stadium hebben sinds 2012 een contract.

Het nieuwe Juventus trainingstenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Op dit short staan ook weer de logo's van de club en adidas. Zoals alle trainingskleding van het Duitse sportmerk is de trainingskleding van Juventus uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Dit navy blauwe trainingsshirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Dybala, Chiellini, Higuain, Rincon, Buffon, Alves, Cuadrado, Pjanic, Mandzukic, Khedira en andere sterren. Check ook het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2017-2018.

Juventus trainingsshirt 2017-2018 kopen

Het Juventus trainingsshirt kan je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande online winkels. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het trainingsbroekje heeft een prijs van € 34,95 voor KIDS en voor volwassenen € 39,95. Wil je andere producten van de Italiaanse club kopen? Check onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Juventus shirt exclusief in deze online WINKEL