27 augustus 2017

Juventus Champions League trainingsshirt 2017-2018

Juventus en adidas hebben dit jaar ook een speciale Champions League editie van het trainingsshirt gelanceerd. Dit is het shirt dat alleen gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het Europese toernooi. Juve is dit jaar ingedeeld in poule D met Barcelona, Sporting Lissabon en Olympiakos. Het trainingsshirt voor de Champions League werd tegelijkertijd bekend gemaakt met het nieuwe trainingspak en presentatiepak. Check hieronder de details.

Champions League training shirt en tenue Juventus

Het nieuwe trainingsshirt van Juventus heeft vrijwel dezelfde kleur als het 3e shirt van de club. Het nieuwe shirt is namelijk leger groen. Deze kleur wordt door adidas ''base green'' genoemd. Verder bevat het Champions League training shirt ook zwarte accenten, welke te vinden zijn in de drie strepen van het Duitse sportmerk over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien is de band aan de onderkant van het shirt zwart. Het Champions League shirt van Juventus heeft een longfit, wat betekent dat deze wat langer is dan we gewend zijn. Dit geldt overigens ook voor de mouwen. De reden hiervoor is dat dit de spelers meer bescherming biedt tijdens de trainingen in de herfst en winter. Daarnaast is het shirt uitgerust met een crew neck en staan de logo's van de club en adidas op de borst. Het logo van de club uit Turijn betreft het nieuwe embleem, welke door de club vanaf dit seizoen op de tenues en kleding gedragen wordt. Verder is ook het logo van het toernooi vertegenwoordigd op de shirts. Deze staat op de achterkant. Voorgaande jaren stond dit logo overigens altijd op de rechter borst van de speciale Champions League trainingskleding.

Het nieuwe Champions League trainingstenue van Juventus kan gecompleteerd worden door een broekje in dezelfde kleur. Deze bevat geen drie strepen van het Duitse sportmerk aan de zijkanten, maar wel twee zakken. Op de broekjes zijn ook weer de logo's van de club, adidas en de CL verwerkt. De bovenkant van het broekje bevat een elastische tailleband met trekkoord, waarmee de pasvorm wat aangepast kan worden. Ook dit tenuetje van adidas is uitgerust met de Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Juventus Champions League trainingspak of het presentatiepak.

Juventus Champions League trainingsshirt kopen

Wil jij net als Dybala, Mandzukic, Khedira en andere sterren in dit shirt of tenue schitteren? Dat kan in de onderstaande shops. Hier kan je het shirt zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. De shirts en broekjes hebben een prijs van € 49,95 voor volwassenen en voor kinderen zijn deze € 44,95. Wil je andere producten van JUVE kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe JUVE Champions League trainingsshirt exclusief in de officiële Juventus shop

of deze JUVE WINKEL!