Juventus Champions League trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Juventus Champions League trainingspak voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Italiaanse club en kledingsponsor adidas. Dit nieuwe pak wordt door ''I Bianconeri'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2017-2018. Omdat Juve afgelopen seizoen kampioen is geworden, speelt de club opnieuw in de groepsfase van het kampioenenbal. Vorig seizoen werd nog de finale behaald, waarin van Real Madrid verloren werd. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het nieuwe pak van de club uit Turijn. Dit seizoen heeft het merk een aantal wijzigingen doorgevoerd in het CL pak van de Italiaanse kampioen. Check alle details en veranderingen van het nieuwe Champions League trainingspak hieronder.

Juventus Champions League training top en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe Juventus pak bestaat dit jaar uit een training top en strakke trainingsbroek. De training top heeft echter een geheel nieuw design en wordt door adi ''hybride shirt'' genoemd. Dit hybride shirt of training sweater heeft dezelfde kleur als het 3e shirt voor 2017-2018. Deze top is namelijk overwegend groen en wordt gekenmerkt door de hoge hals. Opvallend aan deze kraag is dat deze gevoerd is met fleece, wat natuurlijk zorgt voor warmte. Verder is de bovenkant van het hybride shirt gemaakt van een glanzend polyester. Een andere opvallende verandering van het Champions League pak van JUVE is het verplaatsen van het logo van het toernooi. Waar deze afgelopen jaren op de rechter borst van de CL kleding van de adidas teams stond, is deze dit jaar verplaatst naar de achterkant van de training tops. Deze staat aan onderkant van de achterkant van de training sweaters, net boven de zoom. Daarnaast hebben de training tops een langere zoom met opening, wat de spelers meer bescherming moet bieden. Ook bij de nieuwe training tops zijn de duimgaten weer aanwezig in de mouwen. Deze duimgaten zorgen niet alleen voor de fit van een handschoen, maar ook dat de training top nog strakker om de armen en ook het lichaam valt. De rechter borst van het hybride shirt bevat het adidas logo en de linker borst is uitgerust met het nieuwe JUVE logo. Verder bevat de sweater zwarte adi strepen over de mouwen.

Het nieuwe pak van JUVE wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Ook de Champions League broek van Juventus heeft een geheel nieuw pasvorm. Deze broeken bevatten namelijk een verlaagd kruis, voor een chillere pasvorm. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden en verder prijken ook de logo's van het toernooi, de club en adidas op de broek. Daarnaast is de broek uitgerust met enkelritsen aan de onderkant, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De zijkanten van de broek van JUVE bevatten twee zakken.

De nieuwe Champions League trainingskleding van Juventus is uitgerust met de adidas Climawarm technologie, welke zorgt voor verwarming, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze pakken zien we vanaf nu sterren als Khedira, Dybala, Buffon, Bernardeschi, Douglas Costa, Kean, Cuadrado, Mandzukic, Sandro en andere sterren. Check ook de eerder gepresenteerde pakken van JUVE.

Juventus Champions League trainingspak kopen

Het nieuwe Juventus Champions League pak kan je vanaf nu kopen in de onderstaande SHOPS. Dit pak kan je voor kinderen en volwassenen scoren. De prijs van het pak is wel wat duurder dan de andere pakken. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95 en voor kids een prijs van € 74,95. De broek heeft een prijs van € 59,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Dit pak is te koop in de maten 128,140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere JUVE producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe JUVE pak exclusief in de officiële Juventus shop

of deze JUVE WINKEL!