Juventus Champions League presentatiepak 2017-2018

Juventus draagt in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden dit seizoen ook een geheel nieuw presentatiepak. Dit betreft het trainingspak dat door de spelers wordt gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden in het kampioenenbal en tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden dit seizoen. Bovendien zien we vaak een deel van de technische of medische staf het presentatiepak dragen of staan de spelers de pers te woord na afloop van de Champions League wedstrijden. Waar het Champions League trainingspak van de Italiaanse kampioen en CL finalist van 2017 een aantal nieuwe features bevat, is het nieuwe presentatiepak van JUVE gebaseerd op het ''standaard'' adidas TIRO 17 template. Check hieronder de details.

Juventus Champions League presentatiejack en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe Juventus CL presentatiepak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Beide items zijn in stijl van de kleuren van het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt van ''I Bianconeri.'' Het jack is legergroen en wordt gekenmerkt door de capuchon aan de achterkant. Verder bevat het jack zwarte accenten. Deze details zijn te vinden in een dunne, horizontale streep op de borst en in de drie strepen van adi over de schouders en mouwen. De logo's van de club en adidas prijken op de borst. Het embleem van de club betreft het nieuwe logo, welke door de club en adidas eerder dit jaar is gelanceerd. Verder staat ook het logo van het toernooi op het presentatiejack. Deze staat namelijk aan de achterkant van het jack, net boven de band aan de onderkant. Hier bevindt zich overigens ook een zwarte lijn. Verder is het trainingsjack uitgerust met zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen nauwsluitend om de armen en bewegen ook nog eens perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken en aan de achterkant van het hooded jack bevindt zich een opening, voor de perfecte ventilatie.

Het JUVE presentatiepak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met donkere strepen van het Duitse sportmerk aan de zijkanten. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers aan en uit kan doen en verder prijken ook weer de logo's van de club, adi en de Champions League op de broek. De zijkanten bevatten zakken en verder hebben deze pants een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt.

De pakken zijn door adidas uitgerust met de Climalite technology, welke zorgt voor verwarming, ventilatie en vochtafvoer, voor het perfecte en comfortabele gevoel voor de spelers die dit pak dragen. Check ook het nieuwe Champions League trainingspak van Juventus. Deze kleding wordt vanaf nu gedragen in de voorbereiding op de Europese wedstrijden door spelers als Dybala, Khedira, Mandzukic, Higuain, Matuidi en andere sterspelers.

Champions League pak Juventus kopen

Het nieuwe presentation suit voor de Champions League wedstrijden van JUVE kan je per direct kopen in de onderstaande winkel. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden en zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Het jack is voor kinderen € 74,95 en de broek € 49,95. Voor volwassenen zijn beide items € 10,- duurder, wat betekent dat het jack € 84,95 en de broek € 59,95. Wil je andere producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe JUVE Champions League pak exclusief in de officiële Juventus shop

of deze JUVE WINKEL!