Israël voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Israël en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Israël voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Israëlisch voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 in Duitsland. In de kwalificatiepoule speelt Israël tegen Zwitserland, Roemenië, Kosovo, Wit-Rusland en Andorra. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Israël voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2018 de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal.

Israël thuisshirt 2022-2023

Puma heeft een standaard template gebruikt voor het design van de Israël voetbalshirts 2022-2023. Dit template gebruikte het sportmerk eerder voor bijvoorbeeld het Italië uitshirt 2021-2022 en alle andere uitshirts van de landen waarvan het kledingsponsor was tijdens Euro 2020. Het Israël thuisshirt 2022-2023 is overwegend lichtblauw en wordt gekenmerkt door de horizontale witte lijn over de borst. Deze baan wordt onderbroken door de naam van het land: ISRAEL. Boven deze banen staan de logo's van Puma en de Israëlische voetbalbond (Israël Football Association /IFA). Deze logo's worden gescheiden door een verticale witte lijn. De ronde hals van het voetbalshirt is ook wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het Israël thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de voetbalbond en Puma staan. De kousen zijn lichtblauw met witte details.

Israël uitshirt 2022-2023

Het Israël uitshirt 2022-2023 is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt bevat een lichtblauwe baan over de borst met daartussen in het zwart de naam van het land. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook lichtblauw en de logo's van Puma en de Israëlische voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en witte kousen. Zoals alle Puma voetbalshirts zijn de tenues van Israël uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Israël voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Zahavi, Dabbur, Weissmann, Abada, Abu Fani, Solomon, Leidner en nog meer spelers. De nieuwe Israël voetbalshirts kun je vooralsnog alleen in Israël zelf bestellen. Ben je op zoek naar andere Israël tenues of goedkopere merchandising van het land? Check het dan onder andere in deze fanshop! 

Israel voetbalshirts 2022-2023