6 september 2016

Israel voetbalshirts 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van Israël is officieel gelanceerd door Adidas en de Israëlische Football Association (IFA). In dit shirt speelt Israël kwalificaties- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK 2018 in Rusland. Israël is ingedeeld in de poule met Spanje, Italië, Albanië, Macedonië en Liechtenstein. Israël speelde zijn eerst officiële wedstrijd in dit nieuwe tenue tegen Italië in de voorkwalificaties voor het WK 2018. We bespreken hieronder het nieuwe Adidas voetbalshirt van Israël.

Israël thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van Israël 2016-2017 is “dark navy blue” met traditionele Adidas strepen op het shirt. De traditionele Adidas strepen zitten, zoals gewoonlijk, niet meer op de schouders en mouwen maar langs de zijkant van het shirt. Het logo van Adidas bevindt zich zoals gewoonlijk aan de rechterzijde van de het shirt. Aan de linkerzijde van het voetbalshirt is het unieke logo te zien van het IFA.  Wat erg opvalt aan het nieuwe shirt van Israël, is de nationale vlag van het land. De vlag is zeer herkenbaar terug te vinden midden op het shirt. De vlag van Israël bevindt zich tussen het Adidas logo en het logo van de IFA. Daarnaast is de bies aan de onderkant van de mouwen afgewerkt met een witte accenten. Het shirt is uitgerust met een kleine V-hals die zelfde kleur heeft als het shirt. Het tenue van Israel wordt gecomplementeerd door een “dark navy blue” voetbalbroekje. Op de shorts zijn de traditionele drie strepen van Adidas terug te vinden. Deze strepen lopen egaal met die van het shirt. Aan de rechterzijde van de shorts is het logo van Adidas terug te vinden. Ook wordt aan de linkerzijde van de shorts het rugnummer weergeven van de speler. De kousen zijn ook “dark navy blue” met een detail aan de bovenrand, dit is afgewerkt met witte accenten. Midden op de kousen is het logo van Adidas duidelijk herkenbaar.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Israëlisch tenues voor de periode 2016-2017. De voetbalshirts zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. De nieuwe tenues worden gedragen door sterren als Gershon, Barda, Hemed, Saief en nog meer sterren.

Deze shirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts van Europese landen kopen of een Israel fan t-shirt, check deze dan in deze online SHOP!

Israel -shirt -2016-2017