14 oktober 2020

Israel voetbalshirts 2020-2021

Puma heeft inmiddels ook het nieuwe Israël uitshirt voor 2020-2021 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het Israëlitische voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, alsook de UEFA Nations League wedstrijden in de periode 2020-2021. Sinds 2018 is Puma kledingsponsor van Israel en ook dit seizoen is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Israël tenues.

Israël uitshirt 2020-2021 

Het Israël uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als de nieuwe warming-up shirts van landen als Marokko, Ivoorkust, Ghana, Egypte en Senegal. Het Israël uitshirt is wit en bevat een all-over print van gradiënt stippen over de body van het tenue. Deze stippen zijn verwerkt in een patroon van v-banen. De print loopt deels door over de ronde hals. De mouwen bevatten een brede, witte taping. Op de rechterborst prijkt het logo van Puma in het lichtblauw en de andere borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond van het land, de Israël Football Association (IFA). Het uittenue van Israël wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met op de linkerpijp het Puma logo in het lichtblauw en op de andere pijp het logo van de bond. De kousen van het tenue zijn wit met op het midden ook weer een lichtblauwe Puma cat. De achterzijde van het tenue bevat in de nek de vlag van het land. De Israël tenues zijn, zoals alle Puma tenues, weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Israel tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Zahavi, Solomon, Dabbur, Natkho, Dasa, Tibi, Weissman en andere spelers.

Israel voetbalshirt bestellen

De nieuwe Israel voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog alleen in Israel zelf bestellen. Ben je op zoek naar andere Israel tenues of goedkopere merchandsing van het land? Check het dan onder andere in deze fanshop! 

Israël voetbalshirts 2020-2021