29 juli 2018

Israel voetbalshirts 2018-2019

PUMA en de voetbalbond van Israel hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 bekend gemaakt. Deze shirts draagt het nationale voetbalelftal van Israel tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende de periode 2018-2019. Dit shirt wordt dus ook gedragen in de UEFA Nations Cup wedstrijden. Hierin neemt Israel het op tegen Schotland en Albanië. Het Duitse sportmerk is vanaf dit jaar verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Israelieten. Beide partijen kwamen eerder dit jaar een meerjarig partnership overeen. Puma neemt het stokje over van adidas. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Israel thuisshirt 2018-2019

Het Israel thuisshirt voor 2018-2019 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de licht blauwe details. Deze details komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze tint licht blauw is geïnspireerd door de voetbalshirts die het nationale elftal van Israel tijdens het WK van 1970 droeg. Deze kleur komt ook terug in het logo van Puma op de rechter borst en op de mouwen. De mouwen bevatten een gradient taping, waarin kleine stippen zijn verwerkt. De linker borst is uitgerust met het logo van de Israëlische voetbalbond, de IFA. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met licht blauwe details.

Israel uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Israel heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is licht blauw met witte accenten. De v-hals en de bies zijn wit, evenals de logo's van PUMA op het uitshirt. Ook dit shirt heeft een gradient taping op de mouwen. Ook dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met licht blauwe details. De voetbalbond van het land en PUMA lanceerden ook een nieuw keepersshirt. Dit shirt heeft het bekende template van PUMA en bevat de zogenaamde Z banen over de body van het shirt. Deze banen hebben ook een gradient design. Het keepersshirt is rood met blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Zahavi, Benayoun, Ben Haim, Hemed, Natkho, Buzaglo, Sahar en andere sterspelers.

Israel voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Israel Puma voetbalshirt kan je vanaf medio augustus/september bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,-. Hier bestel je ook al goedkopere Israel shirts vanaf een prijs van € 25,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Israel shirt altijd in deze winkel!