3 augustus 2016

Irak Olympische Spelen 2016 voetbalshirt

Het voetbalshirt welke de spelers van Irak tijdens de Olympische Spelen 2016 in Rio zullen dragen wordt geproduceerd door Adidas. Adidas is kledingsponsor van Irak tijdens de Olympische Spelen van Rio en niet de normale kledingsponsor Jako. Het is nog niet duidelijk of Irak na de Olympische Spelen 2016 weer terug zal gaan naar de voetbalshirts van kledingsponsor Jako. Irak zit tijdens het voetbaltoernooi van de Olympische Spelen in poule A met Brazilië, Denemarken en Zuid-Afrika. De nummers één en twee van deze poule gaan door naar de kwartfinale van het toernooi.

Het Irak Olympische Spelen 2016 voetbalshirt is overwegend groen met enkele witte details. Het midden van het groene shirt bevat twee verticale witte strepen. De witte strepen worden op de borst onderbroken en beide banen eindigen in een punt. Hiertussen is er ruimte voor een borstnummer. De linkerborst is voorzien van de rood-wit-zwarte vlag van Irak. In de witte baan staat de tekst "God is Groot". De rechterborst bevat het logo van kledingsponsor Adidas. Dit Irak shirt van Adidas heeft een groen v-hals en witte biesjes. Het Irak tenue wordt compleet gemaakt met een groen broekje en groene voetbalkousen. Dit broekje is aan de onderkant voorzien van een wit lijntje. De groene sokken bevatten aan de voorkant het embleem van Adidas. De verwachting is dat het Irak uit tenue tijdens de Olympische Spelen voornamelijk wit zal zijn met de details in het groen. Check hieronder ook een foto van dit speciale shirt.

Het nieuwe voetbalshirt van Irak voor de Olympische Spelen van 2016 is niet te koop, omdat het shirt alleen tijdens dit toernooi gedragen wordt. Wil je het elftal toch aanmoedigen? Check dan de fan t-shirts van het land in deze speciale SHOP! Directe levering!

Irak -olympische -spelen -voetbalshirts -2016