IFK Göteborg voetbalshirts 2023

IFK Göteborg en kledingsponsor CRAFT hebben vandaag de nieuwe IFK Göteborg voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Zweedse voetbalclub de wedstrijden in de Allsvenskan en de bekerwedstrijden tijdens het seizoen 2023. In Zweden begint de competitie traditioneel in maart of april. Vorig seizoen eindigde IFK Göteborg als achtste in de competitie. Sinds medio 2021 is Craft de kledingsponsor van ''Blåvitt''.

IFK Göteborg thuisshirt 2023

Het IFK Göteborg thuisshirt 2023 heeft het traditionele design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en witte banen. Voor het eerst sinds 1999 lopen deze banen ook door over de mouwen. De ronde hals van het voetbalshirt is blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Onder de hals bevindt zich een witte driehoek. Het logo van CRAFT Sportswear staat in het geel op de rechterborst en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het logo van IFK Göteborg, inclusief een gele ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen. Op het midden van de IFK Göteborg tenues staat het logo van hoofdsponsor SERNEKE. Het tenue bevat ook nog een aantal details. De binnenkant van de hals is uitgerust met een gele baan met daarin het motto van de club: VI GLÖMMER ALDRIG ÄNGLARNA. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het oude clublogo met daarin het getal 50. Dit getal verwijst naar het 50 jarig bestaan van de supportersclub. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

IFK Göteborg uitshirt 2023

Het IFK Göteborg uitshirt 2023 is dit seizoen geïnspireerd door de voetbalshirts van 1973, het jaar waarin de supportersvereniging van de club werd opgericht. Dit voetbalshirt is overwegend geel met blauwe en witte accenten. De ronde hals, de band aan de onderkant van de mouwen en de baan op de zijkanten van het tenue zijn geheel in stijl van de clubkleuren van IFK. Alle logo's staan centraal op de borst. Het logo van IFK Göteborg staat boven de logo's van CRAFT en SERNEKE. Het uittenue heeft dezelfde details als het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw of geel voetbalbroekje en gele kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe IFK Göteborg voetbalshirts 2023, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Berg, Markovic, Abdullahi, Carneil. Wendt, Johansson en andere spelers.

IFK Göteborg voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van IFK Göteborg kun je alleen bestellen in de clubshop van de Zweedse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van de club of een hoodie? Check het in de onderstaande webwinkel. Deze bestel je al vanaf € 29,95! Directe levering!

Bestel je IFK Göteborg t-shirt altijd in deze winkel! 

IFK Göteborg thuisshirt 2023

IFK Göteborg thuisshirt 2023

Detail IFK Göteborg voetbalshirts 2023

Detail IFK Göteborg voetbalshirts 2023