9 juni 2016

IFK Göteborg voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe IFK Göteborg shirt zijn al in januari gelanceerd, maar was ons niet eerder bekend. In het nieuwe thuisshirt speelt IFK Göteborg de Zweedse Allsvenskan wedstrijden in het Gamla Ullevi gedurende 2016-2017. Het uitshirt wordt tijdens de uitwedstrijden dit seizoen gedragen. Het Italiaanse sportmerk Kappa is kledingsponsor van de Zweedse club en heeft dit jaar voor twee klassieke shirts gezorgd. We bespreken de designs van de nieuwe IFK Göteborg voetbalshirts hieronder.

IFK Göteborg thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe IFK Göteborg shirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de brede blauwe en witte verticale banen over het shirt. De mouwen van het nieuwe thuisshirt zijn geheel wit en worden afgesloten met een blauwe bies. Verder bevat het nieuwe trikot van de Zweedse club een klassieke y-vormige hals met een opstaane kraag in het wit. Het logo van Kappa staat zowel op de rechter borst als op de schouders. Kappa is sinds begin 2016 kledingsponsor van de Zweedse club. De linker borst van het nieuwe IFK Göteborg shirt is uitgerust met het embleem van de club. Boven dit logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de achttien landskampioenschappen van de club, waarvan de laatste alweer van 2007 dateert. Vorig seizoen eindigde de club als tweede in de competitie. Hoofdsponsor van de club is Prioritet Finans. Het nieuwe tenue van IFK Göteborg wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede witte strip, waarin de trademark tekens van Kappa staan. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Kappa. De kousen van het nieuwe IFK Göteborg tenue zijn wit en aan de bovenkant uitgerust met een blauwe band. Op de kousen zijn ook de logo's van de club en de kledingsponsor verwerkt.

IFK Göteborg uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Göteborg heeft dit jaar ook een klassiek design. Dit shirt is overwegend paars en bevat ook witte accenten. De witte accenten komen terug in de y-vormige hals en in een band over de zijkanten van het shirt. Bovendien heeft de bies aan de onderkant van de mouwen deze kleur. De logo's van Kappa, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe IFK Göteborg voetbalshirts van 2016-2017, waarin spelers als Albaek, Rieks en Ankersen de wedstrijden voor de club spelen gedurende dit seizoen.

IFK Göteborg voetbalshirt kopen

De nieuwe IFK Göteborg voetbalshirts voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je jouw IFK Göteborg voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van de Zweedse club. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe IFK Göteborg shirt in deze officiële SHOP!

Ifk -goteborg -thuisshirt -2016-2017

Ifk -goteborg -voetbalshirt -uit -2016-2017