23 maart 2020

IFK Göteborg voetbalshirts 2020-2021

IFK Göteborg heeft vanaf dit seizoen een nieuwe kledingsponsor. Het Zweedse sportmerk Craft, dat ook kledingsponsor is van PEC Zwolle, is vanaf nu verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues van de Zweedse club. Craft is de opvolger van Kappa, dat sinds 2016 kledingsponsor was. Craft presenteerde ook direct de nieuwe IFK Göteborg voetbalshirts voor 2020-2021. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Zweedse Allsvenskan.

IFK Göteborg thuisshirt 2020-2021

Het IFK Göteborg thuisshirt voor 2020-2021 heeft het gebruikelijke design. De body van het tenue bevat drie donkerblauwe en drie witte banen. De mouwen van het tenue zijn blauw en bovendien bevat het thuisshirt een ronde hals. De binnenkant van de hals is uitgerust met een gouden taping, waarin de naam van de club verwerkt is. De rechterborst bevat het logo van CRAFT en de andere borst is voorzien van het logo van de Zweedse club. Boven het logo staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 13 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Zweden een ster aan het clubembleem worden toegevoegd. Serneke staat als sponsor op het midden van de tenues. Verder is heeft Craft op de achterkant van het tenue, in de nek, nog een taping met daarin dunne, blauwe en witte lijntjes verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

IFK Göteborg uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het IFK Göteborg uitshirt voor 2020-2021 is dit jaar geel en bevat een verticale witte en blauwe lijn aan de linker zijkant van het tenue. Het uittenue is uitgerust met een ronde hals en de logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalkoekje en gele voetbalkousen. ''Blåvitt'' heeft komend seizoen ook een 3e shirt. Dit tenue heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is donkerblauw met aan de linkerkant een witte en blauwe baan. Ook dit tenue is voorzien van een ronde hals en zowel het uitshirt als het 3e shirt bevatten aan de achterkant de taping met dunne blauwe en witte lijnen. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een broekje en kousen in dezelfde kleuren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe IFK Göteborg tenues die vanaf juni gedragen worden door spelers als Sana, Söder, Jallow, Kharaisvili, Aiesh, Holm en nog meer spelers.

IFK Göteborg voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van IFK Göteborg kun je alleen bestellen in de clubshop van de Zweedse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van de club of een hoodie? Check het in de onderstaande webwinkel. Deze bestel je al vanaf € 25,95! Directe levering!

Bestel je IFK Göteborg t-shirt altijd in deze winkel!