IFK Goteborg voetbalshirts 2021-2022

IFK Göteborg en kledingsponsor Craft Sportswear hebben vandaag de nieuwe IFK Göteborg voetbalshirts voor het seizoen 2021-2022 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Zweedse voetbalclub de wedstrijden in de Zweedse Allsvenskan en in de beker gedurende dit seizoen. CRAFT is sinds vorig seizoen kledingsponsor van de Zweedse club en ook dit jaar is het Scandinavische sportmerk verantwoordelijk voor de productie van de tenues van de Zweedse club.

IFK Göteborg thuisshirt 2021-2022

Het IFK Göteborg thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit seizoen weer het traditionele design. Het tenue wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en witte banen. De body van het voetbalshirt bevat vier witte en drie blauwe banen. De mouwen zijn blauw met aan de onderkant een witte lijn en dit is ook de kleurencombinatie van de V-hals. Op de rechterborst prijkt het logo van CRAFT Sportswear en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. Boven de badge prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Zweden een ster aan het logo worden toegevoegd. Sponsor Serneke versiert het midden van het tenue en zowel in de nek als op de achterkant van het tenue zijn de initialen van de club verwerkt: IFK. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

IFK Göteborg uitshirt 2021-2022

Het nieuwe IFK Göteborg uitshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de voetbalshirts van begin jaren '90. Het voetbalshirt is overwegend rood en bevat net onder het sponsorlogo twee witte en een blauwe baan. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in de V-hals. De logo's van de club en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, alsook alle andere details. Het IFK Göteborg uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen en in beide items zijn ook weer blauwe en witte accenten verwerkt.

Beide IFK Göteborg tenues zijn voorzien van de Craft Zaero technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hamsik, Wernbloom, Thern, Yakob, Tobias Sana, Sightorsson en nog meer spelers.

IFK Göteborg voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van IFK Göteborg kun je alleen bestellen in de clubshop van de Zweedse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van de club of een hoodie? Check het in de onderstaande webwinkel. Deze bestel je al vanaf € 25,95! Directe levering!

Bestel je IFK Göteborg t-shirt altijd in deze winkel! 

IFK Göteborg thuisshirt 2021-2022

IFK Göteborg uitshirt 2021-2022