3 mei 2017

IFK Göteborg uitshirt en 3e shirt 2017-2018

De Zweedse club IFK Göteborg heeft twee nieuwe uitshirts voor 2017-2018 uitgebracht in samenwerking met kledingsponsor Kappa. Deze shirts draagt Göteborg tijdens de uitwedstrijden in de Zweedse Allsvenskan gedurende komend seizoen. De club van trainer Jörgen Lennartsson zal hetzelfde thuisshirt houden als afgelopen seizoen het geval was. Check hieronder de details van zowel het nieuwe uitshirt als 3e shirt van de Zweedse club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Gamla Ullevi.

IFK Göteborg uitshirt 2017-2018

Het nieuwe IFK Göteborg uitshirt voor 2017-2018 is overwegend zwart en bevat een blauwe strip over de mouwen en schouders. De crew neck bevat een subtiele gouden lijn. De rechter borst is uitgerust met het logo van de Italiaanse kledingsponsor Kappa en de trademark tekens van het sportmerk komen terug op de schouders en mouwen. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Zweden een ster aan het logo worden toegevoegd. Hoofdsponsor PRIORITET FANS versiert het midden van het tenue. Het uittenue van ''Blåvitt'' wordt gecompleteerd door een zwart broekje met blauwe en gouden details. Ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie.

IFK Göteborg 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van IFK Göteborg heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit shirt is overwegend rood en bevat ook een blauwe strip over de schouders. De crew neck bevat een dunne witte lijn. De logo's van de club, Kappa en de shirtsponsor staan op dezelfde plek als op het uittenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood broekje en rode kousen met blauwe details. Check ook het IFK Göteborg thuisshirt. 

IFK Göteborg voetbalshirt kopen

De nieuwe Göteborg voetbalshirts kan je vanaf medio mei/juni kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 en voor volwassenen € 79,95! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwste shirt van Göteborg in deze WINKEL!