23 juli 2018

Hyundai rugsponsor AS Roma voetbalshirts vanaf 2018-2019

Het sponsorloze AS Roma voetbalshirt lijkt nu definitief verleden tijd. In mei presenteerde de Italiaanse club al Qatar Airways als hoofdsponsor. Beide partijen tekenden een overeenkomst voor drie seizoenen. Dit betekent dat de vliegmaatschappij de komende drie seizoenen op de voorkant van het voetbalshirt staat. Vandaag tekende de club uit de Italiaanse hoofdstad ook een contract met HYUNDAI. En ook het automerk komt met haar logo op het shirt van AS Roma te staan. Het logo van Hyundai staat vanaf dit seizoen op de onderkant van de achterkant van de tenues. Waar het shirt in de periode 2014-juli 2018 helemaal geen sponsoren op het shirt had, zijn dit er vanaf het seizoen 2018-2019 in ieder geval voor drie seizoenen twee.

Uiteraard zijn beide partijen verheugd met de samenwerking. Guido Fienga van AS Roma reageert: ''We zijn erg verheugd met het nieuwe partnership met Hyundai. Het is één van de meest succesvolle autobedrijven van de wereld.'' Ook Andreas Christoph Hofmann van Hyundai is blij: ''Deze samenwerking is weer een mijlpaal voor ons bedrijf en wordt toegevoegd aan onze grote lijst met partnerships in het voetbal, waaronder die in verschillende hoofdsteden in Europa. We hebben namelijk al partnerships met Chelsea, Atletico Madrid en Hertha BSC.''

De nieuwe sponsor komt vanaf nu op alle voetbalshirts, dus zowel het thuisshirt als uitshirt, van AS Roma te staan. Dit betekent dat we de sponsorloze AS Roma voetbalshirts de komende periode even niet meer zien.

Ben je overigens toch nog op zoek naar een AS Roma shirt zonder sponsor? Dan bieden de populaire retro shirts van de club de uitkomst! Deze vind je in deze winkel of deze SHOP!