17 juli 2018

Hoffenheim uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Duitse nummer drie Hoffenheim is vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor Lotto. In dit nieuwe uitshirt gaan we Hoffenheim zien spelen gedurende het seizoen 2018-2019. Het nieuwe uitshirt is niet alleen tijdens de wedstrijden in de Bundesliga en de DFB Pokal te zien. Ook tijdens de Champions League zien we het nieuwe uitshirt van Hoffenheim. Door afgelopen seizoen op een schitterende derde plaats te eindigen, achter Duitse grootmachten als Bayern München en Schalke 04, maar voor de topclub Borussia Dortmund. Of de selectie van trainer Julian Nagelsmann ook dit seizoen weer mee kan doen om de hoogste plaatsen in de Bundesliga valt nog te bezien, maar in dit nieuwe uitshirt gaat Hoffenheim zeker opvallen. Nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Hoffenheim? Check de details hieronder!

Hoffenheim uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van Hoffenheim is Lotto. Dit jaar heeft Lotto Hoffenheim weer voorzien van een erg stijlvol tenue. De basiskleur van het nieuwe uitshirt van Hoffenheim is wit en wordt versierd met donkerdere tinten, die in een verticale baan over het shirt lopen. Ook heeft het shirt vele grijze details. De hals van het nieuwe uitshirt is rond en heeft een subtiele grijze rand. In de achterkant van de kraag staat de tekst ‘ EIN TEAM. EIN WEG. EINZIGARTIG. De biezen van de mouwen van het nieuwe uitshirt zijn ook grijs van kleur. In deze biezen is een wit logo van Lotto te zien. Op de rechtermouw is de badge van de Duitse Bundesliga geplaatst. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Lotto, deze is grijs van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Hoffenheim. Dit logo is aangepast in de kleuren van het shirt. Het deel van het logo wat namelijk normaal blauw is, is in dit embleem grijs van kleur. In het midden van het shirt staat de naam van de shirtsponsor SAP. Deze sponsor staat in een blauw vak op het shirt. Dit geeft iets van kleur aan het nieuwe uitshirt van Hoffenheim. Het nieuwe uittenue van Hoffenheim wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Hier zijn ook de uitingen op terug te vinden van club en sponsor.

Hoffenheim 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Lotto heeft ook een derde wedstrijdshirt gelanceerd voor de Duitse club. Hoffenheim speelt aankomend seizoen ook wedstrijden in een schitterend bordeaux rood wedstrijdshirt met oranje details. Het shirt ziet er erg klassiek uit en dit komt door de ronde kraag, welke zelfs is uitgerust met knopen. Deze kraag heeft een oranje detail aan de onderkant. Op de mouwen van het shirt is het logo van Lotto te zien. Deze is oranje van kleur. Op de rechtermouw staat de competitiebadge van de Duitse Bundesliga. Op de borst van het shirt prijken de logo’s van Lotto en Hoffenheim. Ook de naam van shirtsponsor SAP staat op de voorkant van het shirt. Het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Duitsers wordt gecompleteerd door een bordeauxrode broek en rode voetbalkousen. Hierop staan de uitingen van Hoffenheim en Lotto.

Dit nieuwe uitshirt van Hoffenheim wordt gedragen door spelers als: Vogt, Nordtveit, Hoogma, Brenet, Zuber, Amiri, Demirbay en Kramaric. Check ook het thuisshirt van Hoffenheim voor het seizoen 2018-2019 en bekijk hieronder nog enkele foto’s van het nieuwe uitshirt.

Hoffenheim voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van TSG 1899 Hoffenheim is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 75,- en voor kinderen is het tenue € 60,-. In deze webshops kan je ook nog de voetbalshirts bestellen van vele andere clubs uit de Bundesliga. Ook is het mogelijk om deze shirts te laten bedrukken. Dit kan met de naam en het nummer van je favoriete voetballers uit de Duitse competitie, of met je eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Hoffenheim voetbalshirt in deze winkel of

DEZE WEBSHOP