14 mei 2018

Hoffenheim thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Hoffenheim is in samenwerking met kledingsponsor Lotto officieel gelanceerd. Hoffenheim heeft dit seizoen een absoluut droomseizoen gedraaid en is geëindigd op een keurige 3e plaats in de Bundesliga. Dit betekent dat Hoffenheim zich heeft geplaatst voor de Champions League. We gaan het nieuwe thuisshirt van de Duitse club dus niet alleen zien tijdens de wedstrijden in de Bundesliga en de DFB Pokal, ook tijdens de thuiswedstrijden in de Champions League is dit nieuwe thuisshirt te bewonderen. Alle thuiswedstrijden in het seizoen 2018-2019 worden natuurlijk weer gespeeld in de Rhein-Neckar-Arena. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 31.000 supporters. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Hoffenheim is Lotto. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van het Duitse Hoffenheim? Lees hieronder snel verder.

Hoffenheim thuis shirt en tenue 2018-2019

Waar veel thuisshirt ieder jaar toch wel dezelfde basiskleur heeft. Gaat dit bij TSG 1899 Hoffenheim niet op. Waar het thuisshirt van afgelopen seizoen nog donkerblauw van kleur was. Heeft Lotto voor het seizoen 2018-2019 gekozen voor een lichtblauw ontwerp. Deze lichtblauwe kleur heeft meer weg van het shirt van 2016-2017. Het nieuwe thuisshirt van Hoffenheim is uitgerust met een ronde hals. Rond deze hals loopt een erg subtiele witte rand. Aan de achterkant van de kraag staat de slogan van de club. ‘’EIN TEAM. EIN WEG. EINMALIG.’’ Dit betekent één team, één reis, uniek. Op de mouwen is het logo van Lotto te zien. Dit logo is wit van kleur. Boven het logo van Lotto staat de naam van co-sponsor proWIN. Ook op de rechterkant van de borst staat het logo van Lotto. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Duitse club. Het logo van Hoffenheim is wit/blauw. Dit is dezelfde kleurencombinatie als de kleuren van het nieuwe thuisshirt van TSG 1899 Hoffenheim. Hoffenheim promoveerde in het seizoen 2007-2008 naar de Bundesliga. Tegenwoordig speelt de club mee voor de bovenste plaatsen in de competitie. Bayern München verslaan is nog een stapje te ver maar vorig seizoen plaatste de club zich voor het eerst voor Europees voetbal. Hoffenheim werd in de kwalificatie voor de Champions League echter verslagen door de finalist Liverpool. Dit seizoen speelt de club weer in de Champions League. Komend seizoen hoeft er geen voorronde gespeeld te worden en stroomt TSG 1899 Hoffenheim meteen in, in de poulefase van het miljoenenbal. Hoofdsponsor op het shirt van Hoffenheim is SAP. De naam van SAP staat dan ook op het midden van het shirt.

Het nieuwe thuistenue van TSG 1899 Hoffenheim is volledig blauw. Dit betekent dat het tenue gecompleteerd wordt door een blauwe broek, met uitingen van zowel Hoffenheim als Lotto en blauwe voetbalkousen. Ook deze kousen zijn voorzien van het logo van kledingsponsor Lotto.

Hoffenheim voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van TSG 1899 Hoffenheim is vanaf deze zomer te bestellen in de onderstaande webshop. In deze webshop kunt u ook nog de voetbalshirts bestellen van vele andere clubs uit de Bundesliga. Ook is het mogelijk om deze shirts te laten bedrukken. Dit kan met de naam en het nummer van je favoriete voetballers uit de Duitse competitie, of met je eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Hoffenheim voetbalshirt in deze winkel of

DEZE WEBSHOP