TSG Hoffenheim thuisshirt 2024-2025 heeft retro look!

TSG Hoffenheim en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe TSG Hoffenheim voetbalshirts 2024-2025 gelanceerd met het motto ‘’GEMEINSAM IN BLAU’’! In deze tenues speelt de Duitse voetbalclub de Bundesliga, DFB Pokal en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Ook dit jaar is JOMA de producent van de Hoffenheim voetbalshirts. Deze functie heeft het Spaanse sportmerk sinds 2019. SAP staat dit jaar weer op de tenues van de mannen en Syneo Cosmetics op de tenues van de vrouwen.

TSG Hoffenheim thuisshirt 2024-2025

In vergelijking met het thuisshirt van vorig seizoen heeft het TSG Hoffenheim thuisshirt 2024-2025 een eenvoudiger design. Het voetbalshirt is natuurlijk blauw en wordt gekenmerkt door de krijtstrepen die vanaf de borst naar de onderkant van het voetbalshirt lopen, waardoor het tenue een retro look heeft. De retro look wordt bekrachtigd door de ronde hals met subtiele opstaande kraag, welke een combinatie van blauw en donkerblauw is. Deze kleurencombinatie komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van JOMA, terwijl de linkerborst de badge van de club bevat. Dit betreft een siliconen badge. Hoofdsponsor SAP (op de tenues van de mannen) en Syneo Cosmetics (op de tenues van de vrouwen) versieren het midden van de tenues en de linkermouw bevat het logo van HEP GO. In de nek op de achterkant van het tenue staat ook dit jaar weer het motto van de club: ‘’WIR. DIE TSG’’ en op de onderkant de naam van de stad. Het Hoffenheim thuistenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje, welke ook de logo’s van de club en JOMA bevat. De sokken zijn ook blauw.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Meshpanelen aan de zijkanten, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Geribte boorden voor de perfecte pasvorm.

De nieuwe JOMA TSG Hoffenheim voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen hebben de voetbalshirts een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

TSG Hoffenheim thuisshirt 2024-2025 heeft retro look!
TSG Hoffenheim thuisshirt 2024-2025 heeft retro look!
TSG Hoffenheim thuisshirt 2024-2025 heeft retro look!