TSG Hoffenheim thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe thuisshirt van TSG Hoffenheim is vandaag officieel gelanceerd. De Duitse club heeft dit gedaan in samenwerking met de Spaanse hoofdsponsor Joma. Het shirt is voor het eerst gedragen tijdens de wedstrijd tegen Bayern Leverkusen. Helaas ging deze wedstrijd met 4-2 verloren, Dit nieuwe tenue van Hoffenheim wordt gedragen tijdens de thuiswedstrijden in de Bundesliga, de DFB-Pokal en mogelijk tijdens de Europese thuiswedstrijden in de Rhein-Neckar-Arena gedurende het seizoen 2022-2023. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt van Hoffenheim!

TSG Hoffenheim thuis shirt en tenue 2022-2023

Waar het thuisshirt van Hoffenheim van afgelopen seizoen een bijzonder blauwe tint had, is het thuistricot van de Duitse club voor het seizoen 2022-2023 weer gekenmerkt door de traditionele blauwe clubkleur. Verder wordt tenue versierd door een plooiend bergen landschap op de voorkant van het shirt. Deze symboliseert het heuvellandschap in de Kraichgau streek, waar de club gevestigd is. Verdere witte details komen terug in de ronde hals van het shirt, de subtiele biesjes aan de onderkant van de mouwen en de sponsoruiting van kledingsponsor Joma. De J staat niet alleen op de rechterborst maar is ook terug te vinden op de schouders van het shirt. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van TSG Hoffenheim. De Duitse club staat op dit moment op een achtste plek in de Bundesliga. Dit betekent dat de selectie van Sebastian Hoeness de laatste wedstrijden van het seizoen aan de bak zal moeten om Europese voetbal af te dwingen. Ook aankomend seizoen is het bedrijf SAP weer de hoofdsponsor van Hoffenheim, het logo prijkt in het wit op het midden van het shirt. Een bijzonder detail in het shirt van de Duitse club bevindt zich in de kraag. Het staat geschreven TSG IST BEWEGUNG. Het nieuwe thuistenue van Hoffenheim wordt gecompleteerd door een broek en kousen in de clubkleuren van TSG Hoffenheim. Een witte voetbalbroek en blauwe kousen completeren namelijk dit tenue. Ook hierop zijn uitingen te vinden van club en sponsoren. Een leuk feitje over dit tenue is dat het tenue compleet is gemaakt van gerecyclede plastic flessen uit Azië. Nieuwsgierig naar meer foto’s van het tenue dat vanaf nu gedragen gaat worden door spelers als: Posch, Raum, Baumgartner, Kramaric en hun teamgenoten? Check ze hieronder!

TSG Hoffenheim voetbalshirts bestellen

Het nieuwe TSG Hoffenheim thuisshirt van Joma is vanaf medio juli te bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen en heeft een prijs van € 79,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van TSG Hoffenheim. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Hoffenheim voetbalshirt in de DEZE VOETBALSHOP

Of in DEZE WINKEL