TSG Hoffenheim voetbalshirts 2019-2020

TSG Hoffenheim en de nieuwe kledingsponsor JOMA hebben de voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2019-20. Het Spaanse sportmerk JOMA is vanaf dit seizoen kledingsponsor van ''Die Kraichgauer.'' Het merk volgt Lotto op. Beide partijen tekenden vorige maand een contract voor de duur van vier seizoenen. Beide partijen lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt.

TSG Hoffenheim thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe TSG Hoffenheim thuisshirt voor 2019-2020 is geheel blauw en wordt gekenmerkt door het design van ruiten. De ruiten zijn aan de onderkant groter dan aan de bovenkant van het tenue. Dit design loopt geleidelijk in elkaar over vanaf de borst naar de bovenkant. Daarnaast is het thuisshirt van Hoffenheim uitgerust met een ronde hals met witte details. Deze witte accenten zijn ook weer te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club en sponsor SAP versiert het midden van de tenues. In de nek op de achterkant van de voetbalshirts prijkt de leus van de Duitse club waar dit seizoen Alfred Schreuder aan het roer staat: ''Eind team. Eind weg. Einmalig.'' Het thuistenue van TSG Hoffenheim wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen.

TSG Hoffenheim uitshirt 2019-2020

Het TSG Hoffenheim uitshirt voor 2019-2020 is mint groen met donkergroene accenten in de ronde hals en in een band aan de zijkanten van het tenue. Ook het logo van JOMA op de rechterborst is groen. Ook dit tenue bevat de leus van de nummer negen van afgelopen seizoen in de nek en de logo's van de club en SAP staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van Hoffenheim wordt compleet gemaakt door een mintgroen voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleur. Hoffenheim heeft dit seizoen ook een 3e tenue. Dit shirt is zwart met grijze accenten. Ook de broekjes en kousen van dit tenue zijn zwart met grijze details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe TSG Hoffenheim voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Amiri, Kramaric, Nelson, Joelinton, Nuhu, Belfodil, Hübner, Szalai en nog meer spelers.

TSG Hoffenheim voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van Hoffenheim kun je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Scoor je Hoffenheim voetbalshirt in DEZE WEBSHOP 

OF deze winkel 

TSG Hoffenheim voetbalshirt 2019-2020